PUBGs nye sne map Vikendi

Nyt sne map kommer til PUBG i dag

De fleste af os, der spiller PlayerUnknown's Battlegrounds kender efterhånden de tre maps Erangel, Miramar og Sanhok som vores egen bukselomme, men nu er der snart nye jagtmarker, der kan udforskes når det nye snemap Vikendi udkommer til battle royal-spillet i dag! For at hjælpe dig med at holde dig opdateret om det nye PUBG map har vi lavet denne roundup af alt, hvad vi ved om den kommende slagmark.

Se traileren for det nye sne map her:

Unikt for PUBG

Det nyeste 4x4 map Sanhok, tilbyder med sit design til hyppige skududvekslinger og kampe i junglen. Det ”klassiske” kæmpestore 8x8 map Erangel og ørkenmappet Miramar inviterer ved hjælp af deres størrelse til mange forskellige spillestile og et utal af mulige kampscenarier, der er spændende at udforske og løse for spilstrategerne bag skærmen.

Noget af det unikke for PlayerUnknown's Battlegrounds er muligvis, at man i forskellige maps kan justere sin spillestil og strategier da disse maps tilbyder så meget forskellighed igennem deres design.

Men hvad byder det nye snemap Vikendi så på af spiloplevelser? Ved E3 2018 blev en teaser trailer afsløret, hvor det sneklædte map blev vist for første gang og en af de store nye features er, at man som spiller kan tracke sine modstandere via fodspor i sneen.

Siden traileren er det blevet muligt selv at prøve mappet på PUBG testserveren og meget mere information er kommet frem, hvilket vi vil dykke videre ned i nedenfor.

Overblik over hele Vikendi

Læs vores artikel om hvorfor PUBG ikke bør gå tilbage til de helt store 8x8 maps

PUBG sne map – Vikendi

Ved The Game Awards 2018 fik vi set endnu mere til det nye map, og som nævnt ovenfor er mappet nu muligt at prøve på testserveren, og det er blevet bekræftet at fod- samt bilspor er mulige at tracke i sneen.

Størrelsen på mappet er også spændende. Vikendi kommer til at blive 6x6 og lægger sig dermed lige mellem det lille og kamp-koncentrerede Sanhok på 4x4 og de store maps på 8x8, hvilket igen skaber en ny dynamik i spillet udelukkende på baggrund af størrelsen af mappet. Spillestilen er ikke så langsom som på de store maps, men giver en mere taktisk oplevelsen end den man får i 4x4 mappet.

Selv inden The Game Awards vidste man en del om det nye map, da der var blevet lækket store mængder data fra forskellige kilder på internettet, hvor detaljer så som navn på mappet, mulige vehicles og bygninger blev lækket.

Helt overordnet er det 6x6 km store map dækket I sne og det geografiske landskab er bjergrigt og blandt hovedlokationerne på mappet er blandt andet et spacecraft launch site, en forlystelsespark ”Dino Park”, flere slotte og gotiske bygninger.

Ny Snescooter i PUBG Vikendi

Nye våben og vehicles

Der er også godt nyt i forhold til nye “legetøj” som man kan boltre sig med i sneen på Vikendi. Man introducerer nemlig den nye G36C Assault Rifle, som erstatter SCAR’en. G36C’eren bruger 5.56mm ammonotion og kan holde 30 skud i magasinet, 40 med et Extended Magazine.

Slutteligt kan man påsætte lower and upper rail for attachments til riflen.

Samtidig er der også kommet en snescooter, som man kan fræse rundt på i bakker og dale. Snescooteren kan vise sig at blive meget nyttig da andre køretøjer ikke er fuldt funktionsdygtige på det snedækkede landskab – de glider nemlig lettere i sneen, accelerer dårligt og bliver sværere at styre jo hurtigere man kører.

Senere kommer der slutteligt en patch, der skal give et overhaul til faldskærmssystemet, som vil gøre det muligt at glide og dive i freefall, give en række forbedringer til animationer og meget tiltrængt bliver det muligt at skære sig fra faldskærmen inden man lander på jorden.

God jagt!

Læs også vores artikel om CSGOs nye Battle Royale mode kaldet Danger Zone

19 Dec 2018