league of legends anmeldelse esport-betting.dk

League of Legends

Hvad er League of Legends, og hvordan kommer jeg i gang?

League of Legends er klart et af de mest populære spil, når det kommer til computerspil. Verdenen over er der millionvis af spillere, der nyder at spille dette spil – hvor nogle endda gør det på professionel plan og tjener en masse penge på det. Dette giver derfor også dig mulighed for at satse penge på selve spillet, hvis du har mod på det.

Du kan også få en lille indblik i spillet her:

Men hvad er League of Legends så udover at være et computerspil? League of Legends er et Multiplayer Online Battle Arena (bedre kendt som MOBA) spil, som involverer en form for arena som man kæmper i hvor du faktisk skal være med på et hold. Der er to hold, hvor der på hvert hold er 5 personer. arenaen som man spiller i, Summoners Rift, er det samme hver gang, udover Summoners Rift er der også andre, mindre kendte, 'maps' som man kan spille på. For eksempel vil du skulle have en ny strategi til hver eneste bane, hvilket lige gør det endnu mere spændende. Hvor mange spiller egentlig LoL? Det er et godt spørgsmål, de seneste estimater siger omtrent 80 millioner aktive spillere hver måned i 2017, tallet har tidligere i 2016 været over 100 millioner aktive spillere.

Summoners Rift League of Legends

Men hvordan foregår selve spillet så, og hvad skal du helst vide fra start af? Der er nogle forskellige ting, der er rigtig gode at vide, inden du kommer i gang med spillet. For eksempel er der nogle bestemte ord, som det er godt for dig at vide. For eksempel skal du huske på ordet ”Nexus”. Når du er på et hold, så har i også en base. Denne base kaldes for din Nexus. Det andet hold – altså dine modstandere – skal ødelægge denne base / Nexus, som du jo så skal beskytte. Dog skal du lige få ødelagt nogle bestemte ting førend, du kan komme i gang med at ødelægge modstanderens Nexus. Så det er vigtigt, du lige kommer i gennem nogle enkelte steps, førend du kan komme ordentligt i gang med at ødelægge modstanderens base.

Du vælger selv en 'champion' til dit spil – som du vælger inden spillet overhovedet begynder. Denne champion har en eller anden form for egenskab, som du kan få brug for i spillet. Du skal derfor vælge, hvad du mener, at du bedst kan lide, samt hvad dit hold kan bruge. Dette kan nemlig hjælpe hele holdet, som selvfølgelig skal spille sammen for at vinde banen. Hver helt har som sagt forskellige egenskaber og evner, som du kan bruge sammen med dit hold. Den starter på et level, og kan derfor komme op på højere levels som spillet forløber. Men i bund og grund så skal du bare vide, hvordan du kommer i gang med spillet i forhold til Nexus samt ødelægger modstanderens hold. Den der gør dette først, har vundet spillet – så lad os da håbe på, at det er dig, hvis du har mod på at prøve spillet. Ellers kan du jo også bare holde dig til at satse nogle penge på det, så du kan få fingrene i lidt ekstra penge til kontoen.

League of Legends på professionelt plan

League of Legends er ikke kun kendt for at være en af verdenens mest udbredte spil, men også for at have en af de største scener inden for esport på niveau med CSGO og Dota 2. League of Legends har mange store turneringer som du kan følge med og bette på udfaldet. De professionelle hold består som regel af 5 spillere som hver har deres egen position, som til sammen udgør det hold som de bringer på banen i Summoners Rift. Der afholdes et væld af kæmpe turneringer hvert år med præmiepuljer på flere millioner til vinderen. Udover verdensmesterskaberne afholdes der også andre store turneringer som f.eks. All Stars, hvor der bliver stemt om de bedste spillere fra hver region. Dem der bliver udvalgt som så sat sammen til et All Stars hold, som skal op mod andre All Stars hold. Hvis du ikke fik All Stars i år, så har vi samlet en playlist med alle kampene i vores LoL Highlights sektion.

Nogle af de store hold inden for professionelt league of legends, fra hver region er USA: Team Solo Mid (TSM), Europa: G2 Gaming, Korea: SK Telecom T1 (SKT), Kina: Royal Never Give Up (RNG) og selvfølgelig årets koreanske verdensmestre Samsung Galaxy (SSG). Udover disse få hold er der et væld at hold med store organisationer bag sig, som sørger for at spillerne har hvad de skal bruge for at konstant forbedre sig, ligesom man ser i mange andre sportsgrene.

All star league of legends - esport-betting.dk

Runes Reforged

Med starten af den nye sæson i spillet er der kommet et komplet rewamp af masteries og runes, som garvede spillere nok er bekendte med. Det betyder at når du vælger en af de over 110 champions i spillet så har du yderligere mulighed for at vælge hvad din champion skal kunne inde i spillet.

Det vigtigt at holde styr både for dig som spiller, men også hvis det er noget du skal smides bets på. Oftest kan det have enormt stort udfald for en kamp om spillerne har sats deres 'runes' op korrekt. Man ser ofte i pro league at spillerne vælger deres runes efter deres egen playstyle og hvad der virker for dem personligt. Du kan læse mere om de nye runes på Riot Games egen hjemmeside

Her kan du satse penge på League of Legends

Du kan spille på League of Legends på flere forskellige online betting sider. Du kan for eksempel satse penge på disse sider:

- Nordic Bet - Unibet

Hvis du allerede har en spillekonto på disse sider, så kan du bare komme i gang lige med det samme. Hvis du ikke har en spillekonto, så skal du komme i gang med at oprette en, så du kan satse nogle penge på League of Legends. Dog kan det være værd at undersøge, om du kan få nogle bedre odds hos nogle specifikke sider, eller om det er ret meget det samme. Der er nemlig nogle sider, der ofte har lidt bedre odds, når det kommer til spillet League of Legends. Men hvis du lige sørger for at undersøge dette, før du opretter en konto, så du kan vædde nogle penge, er det bare helt i top. Hvis du allerede har en spillekonto, eller blot er vild med en af disse sider, så skal du selvfølgelig bare vælge den. Der er ingen, der siger, at du skal vælge en side fremfor en anden, hvis du skal vædde nogle penge på League of Legends.

Dette kan du satse på i League of Legends

Du kan satse på flere forskellige ting, når det kommer til League of Legends. Du behøver derfor ikke kun vælge at spille på den samme ting om og om igen, men kan vælge om du vil prøve noget nyt, eller om det kører meget godt med at satse på det samme væddemål, når det kommer til League of Legends. Du kan blandt andet finde disse væddemål:

- First blood - Over/under odds - Første tower - Første Baron - Første dragon - Handicap-odds

Der er flere gode væddemål at vælge imellem, når det kommer til League of Legends. Så måske finder du et godt væddemål, der er lige noget for dig. Eller måske går du helt selv i gang med at spille League of Legends, så du kan blive rigtig god til at spille. Hvis du selv prøver det, kan det være, at du vil blive rigtig god til at finde de helt rette væddemål, som du kan vinde nogle penge på.

21 Dec 2017