League of Legends Worlds 2019 - Betting

Bet guide – hvem vinder Worlds i LoL?

Når efteråret starter er det i e-sport-verdenen tid til verdensmesterskabet i League of Legends. Turneringen, som strækker sig over en måneds tid, har i år hold fra 13 forskellige regioner og 24 hold i alt, som dyster om at være verdens bedste.

I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvem du skal bette på som vinderen af Worlds 2019. Disse odds er undersøgt via Bet365. Vi gør opmærksomme på, at oddsene kan have varieret siden artiklen er skrevet.

De bedste odds

Fnatic – odds 19.00

Fnatic til at vinde Worlds til odds 19.00? Jeg siger ”Ja tak”. Fnatic har specielt i sommerens split set stærke ud, hvor holdet måtte se sig slået af Mid Season Invitational-vinderne fra G2 Esports. Finalen var dog en tæt affære, som endte 3-2 til de evige LEC-rivaler, og Fnatic har så sent som sidste år stået i finalen til verdens største League of Legends-turnering.

Selvom alle spillere til Worlds har spillet foran tusinder af tilskuere i deres respektive regioner er verdensmesterskabet bare en helt speciel oplevelse. Erfaring betyder enormt meget, når det gælder den helt store scene, og fire ud af fem af Fnatics spillere har været igennem hele møllen før. Den eneste, som mangler den store internationale erfaring er midtlane rookie Tim "Nemesis" Lipovšek, som har været bundsolid hele sæsonen.

DAMWON Gaming – odds 8.50

DAMWON Gaming er en diametral modsætning af Fnatic. Hvor Fnatic er et logisk valg er DAMWON Gaming et spændende valg. Holdet består af fire rookies, men hvordan hænger det sammen med et tip om succes til Worlds?

Til trods for at spillerne på DAMWON måske mangler den nødvendige erfaring så har coach Kim "Kim" Jeong-soo et flot LoL-CV. Han var nemlig med til at vinde verdensmesterskabet sidste år med Invictus Gaming, og man skal ikke undervurdere en coach og dennes påvirkning på holdets forberedelse og mentale tilstand.

Coach Kim har da også taget opskriften til sidste års succes med over på sit nye hold. Hovedingrediensen er en aggressiv spillestil, og spørgsmålet er om det sydkoreanske hold kan løbe med titlen på samme vis som iG gjorde det sidste år. Til odds 8.50 er det værd at tage chancen.

Dem du skal holde dig fra

FunPlus Phoenix – odds 4.50

Forstå mig ret - FunPlus Phoenix er et glimrende LoL-hold, men ikke til odds 4.50.. Holdet kommer ind i turneringen efter at have vundet den kinesiske LPL, hvor de i finalen besejrede Royal Never Give Up med 3-1, men FunPlus mangler ganske enkelt international succes for at overbevise mig om, at de kan gå hele vejen i år til Worlds.

Det er holdets første verdensmesterskab, og kineserne sætter i høj grad deres lid til midlaner og superstjerne Kim "Doinb" Tae-sang, der ligesom resten af sit hold mangler erfaring. Doinb er helt sikker en top 5 spiller ved turneringen, men om han kan tage sit hold på skuldrene og vinde Worlds vil jeg sætte spørgsmålstegn ved.

Invictus Gaming – odds 6.50

Sidste års vindere til 6.50 – lyder egentlig fristende ikke? Hmm.. nej ikke rigtig. Oddset er lavt sat – sikkert fordi holdet vender tilbage til Worlds med den samme roster som sidste år, men iG har haft et dysfunktionelt år og er aldrig kommet tilbage i form efter sidste års triumf.

Holdet var lige ved at misse playoffs i LPL’en og de interne problemer og den dårlige form er for meget at håndtere på blot få ugers forberedelse. Hvis oddsene havde været højere kunne man have smidt nogle skillinger på iG og håbet på et mirakel, og at midlaner Song "Rookie" Eui-jin på mystisk vis havde genfundet sin form for sidste år. Men til odds 6.50? Nope.

Den frække

Cloud9 – odds 151.00

Tjaah.. hvorfor ikke? Cloud9 og alle hold fra den nordamerikanske LCS er efterhånden et meme i LoL-communitiet, men til odds 151 kunne det sagtens betale sig at smide en 10’er på Cloud9. Holdet har erfaring – både spillere og coaching staff har været med helt fremme og spillet med i semifinalen til sidste års Worlds. At spille på Cloud9 er et longshot, men tænk hvis det nu engang blev en realitet..

25 Sep 2019