Esport highligts, esport-betting.dk CS GO, League of legends, Dota 2

Netop nu tilbyder Esport-betting.dk dig en highlight sektion, hvor du har mulighed for at se de absolut bedste plays i videoer fra lige præcis dit favoritspil og dine favoritspillere. Uanset om du er fan af SK’s hold i CS:GO, eller du måske er mere begejstret for Fnatics LoL team, så har du alt, hvad du har brug for lige her!

Der er mange fordele ved at holde øje med vores highlight-sektion. En af fordelene er, at du nemt kan hente inspiration til din egen spillestil.

se fejlen før du laver den!

Har du tit følt dig låst i specifikke situationer, hvor du ikke ved, hvordan du skal komme ud af den kattepine, som du er havnet i? - tilfældigvis har din egen yndlingsspiller i f.eks CS:GO befundet sig i samme situation. I video klip ciser hvordan du nemt kan bruge flashbangs til din egen fordel og vinde duellen!

Måske vil du hente inspiration til de problemer, du har med at counter en særlig hero i Dota2? Det kan måske også være, at du vil bruge video highlights til inspiration, når du booker din næste Esport betting kupon?

Det kan da også bare være, at du helt simpelt bare vil se, hvad de professionelle kan udrette med et tastatur og en mus i det spil, som er din absolutte favorit. Uanset hvad der skulle være drivkraften bag, så sørger vi i hvert fald for, at alle disse videoer altid er opdaterede fra de seneste events, så du altid kan se det bedste fra de seneste turneringer. Alt det bedste samlet ét sted. Alt du skal gøre er at klikke på en video, og så er du i gang!

En forsmag på de bedste Highlights inden for de største esports:

Flere CS:GO Highlights og kampe her

 

Flere Dota 2 Highlights og kampe her

 

Flere LoL Highlights og kampe her