dota-2 esport-betting

Dota 2

E-sport betting er i en stigende popularitetskurve, som nu betyder, at det er muligt at spille på udfaldet i en kamp i et betragteligt antal spil. Et af de spil, der klart følger popularitetskurven, hvad angår betting, er Dota 2.

Dota 2 er som subspilgenre karakteriseret som et ”Multiplayer Online Battle Arena”-spil, eller ”MOBA”, om man vil, og er et strategibaseret spil, hvor du i bestemte roller kæmper i en arena eller et område. Du og din modstander har hver jeres identiske baser, én hver.

DOTA 2 er en af de største MOBAs er verdenen, kendt for deres spændende gameplay og enorme præmiesumme til esport events:

Du og din modstanders baser er forbundet med 3 stier, populært kaldet ”lanes”, og alle disse lanes er forbundet med forsvarsværker. Det er modstanderens forsvarsværker og base, som det gælder om at nedkæmpe med den karakter eller ”hero”, du har valgt at råde over, alt imens computerstyrede såkaldte ”creeps” vil blive spawnet i hver ende af arenaen eller området, som det gælder om at bekæmpe på samme tid.

Begge spil minder utroligt meget om hinanden, og afviger kun på enkelte områder, der er mindre betydelige for den samlede forståelse.

dota2 esport betting Bet på Dota 2 hos Nordicbet

Strategiske overvejelser

Der er altså store strategiske overvejelser i, hvordan man som spiller vil bekæmpe sin modstander – hvilke lanes vil man ligge pres på, hvilken karakter vil man bruge, hvordan vil man kreere sin deffensiv og offensiv? Mange overvejelser påhviler spilleren, og det er lige netop det element, der gør Dota 2 til en eminent kandidat til at blive spillet kompetitivt.

Udover spillerne, har bettingbranchen også fået øje på potentialet i at spille på sandsynligheden for udfaldet af kampene. Mange turneringer organiseres med adskillige millioner i præmiepuljen, og million at atter af millioner mennesker følger med verden over.

Det er dog tydeligt at se, at et spil såsom Dota 2 rent oddsmæssigt er i udviklingsfasen, idet de talrige spilmuligheder, ikke rigtigt bliver udnyttet af udbyderne pt. Til gengæld er det muligt at spille på den mest gængse spiltype, nemlig udfaldet af, hvem der vinder kampen. Det vil uanset hovedsageligt være i din interesse at fokusere på følgende elementer, når du placerer dit spil:

    1. Holdets forfatning: Hvordan har holdet, du overvejer at spille på, klaret sig det seneste stykke tid? Hvordan har deres winrate set ud, er de mentalt forberedte eller er deres fokus et helt andet sted? Er der for høj værdi i spillet på den modstander, du overvejer at spille på, ift. chancen for at de vinder?
    2. Indbyrdes resultater: Hvordan har de seneste indbyrdes resultatet set ud imellem de to hold? Har det ene hold nogle fordele i denne kamp? Er der f.eks en spiller, der ikke er i stand til at deltage pga. Sygdom el., så det naturlige lineup ikke skal spille i mod hinanden?
    3. Den generelle styrke i samtlige hold: Det kan være en rigtig god ide i starten at rent faktisk helt at afholde dig fra at oddse på Esport, før du har investeret noget tid i at danne dig et indtryk af, hvor de forskellige hold placerer sig rent færdighedsmæssigt. Det kan være gavnligt for hurtigt at vurdere dit potentielle muligheder i et spil, altså chancen for at du vinder, kontra størrelsen på det odds, der udbydes.

Det er sådan nogle overvejelser du skal have med dig, når du planlægger dit odds og som forøger dine chancer for at vinde den kupon du planlægger at spille. De ovenstående overvejelser er ikke noget, der helt kan afgrænses til Dota 2, men kan faktisk følges ret konsekvent, uanset hvilken E-sportsgren man ønsker at spille på. Endeligt skal du huske at spille med fornuften i behold, og så er vi sikre på, at du snart er på vej til at vinde stort på Esport. Held og lykke.

Bet på Dota 2 hos Nordicbet

3 Feb 2017