CSGO Team Liquid

Esport update juli edition

Så er det atter tid til at kigge på de vigtigste updates fra esport-verdenen! I denne omgang kommer vi blandt andet rundt omkring Team Liquid’s succes i Counter Strike: Global Offensive og en prominent League of Legends-spiller, som stopper karrieren.

Men først…

… starter vi med Overwatch. Her blev sløret i sidste uge nemlig løftet for næste års kompetitive format i Overwatch League. 2020-sæsonen, der bliver afholdt fra februar til august kommer til at blive delt op i 4 divisioner, og planen er at køre to separate events indenfor ligaen på samme tid.

Hvert Overwatch League-hold, som er tilknyttet og hører til i hver deres by skal afholde mindst to og maksimalt fem af disse lokale events i året. Holdene er ansvarlige for selve afholdelsen af begivenhederne, mens ligaen stadig kommer til at stå for broadcasten.

Ligaen vil bibeholde de nuværende conferences Pacific og Atlantic, hvor Pacific Conference bliver inddelt i Eastern og Western divisioner, mens Atlantic Conference nu kommer til at blive opdelt i Northern og Soutern divisioner.

Her kan du se holdenes inddeling i diverse divisioner: Pacific, Eastern Division: Chengdu Hunters, Guangzhou Charge, Hangzhou Spark, Seoul Dynasty og Shanghai Dragons. Pacific, Western Division: Dallas Fuel, Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant, San Francisco Shock og Vancouver Titans. Atlantic, Southern Division: Atlanta Reign, Florida Mayhem, Houston Outlaws, Philadelphia Fusion og Washington Justice. Atlantic, Northern Division: Boston Uprising, New York Excelsior, Toronto Defiant, London Spitfire og Paris Eternal.

Team Liquid stormer mod Berlin

Team Liquid har det meste af året været dominerende i Counter Strike: Global Offensive. Seneste store præstation fra holdet kom til Blast Pro Series i Los Angeles, hvor TL i finalen slog FaZe 2-0 og desuden gik igennem den to dage korte turnering uden at tabe et eneste map.

Det ser kort sagt rigtig rigtig godt ud for nordamerikanerne inden de drager til Europa for at deltage i majoren StarLadder Berlin.

Der er dog en flok hold, som står og banker på døren og er klar til at udfordre TL’s dominans. ENCE, der har oplevet et form dyk på det sidste har gode erfaringer med majors i Europa med deres Katowice-run i hukommelsen.

Franske Team Vitality har for alvor skruet tempoet og kvaliteten op i deres spil, og så har vi selvfølgelig danske Astralis, som forhåbentlig kommer ind i turneringen med fornyet energi efter en lille pause, hvor den kompetente træner Danny "zonic" Sørensen også har haft tid til at indsamle informationer på modstandere og revurdere holdets egne fejl.

Nu er spørgsmålet om Team Liquid kan fortsætte de gode takter og det forrygende år, eller om nogle af udfordrerne kan slå verdensetteren af pinden i Berlin. Husk at følge med her på siden, hvis du vil have de bedste odds og følge med i vores livescore!

Farvel til en legende

Liu “Mlxg” Shi-Yu sagde i starten af ugen farvel til det professionelle liv som League of Legends-spiller. Den kinesiske jungler har i sine 5 år som professionel primært spillet for det kinesiske storhold Royal Never Give Up og har desværre brugt det meste af 2019 sæsonen på sidelinjen.

Pensioneringen kommer på baggrund af ”ongoing health issues” lyder det i et statement fra Royal Never Give Up.

Mlgx har lige under 500 kompetitive kampe på CV’et og er dermed en af de mest rutinerede kinesiske spillere nogensinde. Højdepunktet i karrieren kom i 2018, hvor han var med til at vinde Mid-Season Invitational.

Den kinesiske jungler vil specielt blive husket for sin meget underholdende og hyper aggressive spillestil, som også gav ham tilnavnet ”MlxD” fordi hans karakteristiske stil enten var enorm effektiv eller kunne have den stikmodsatte effekt.

Mlxg’s signatur champions var blandt andet hans Rek’Sai, der var en af de mest frygtede i verden – sammen med Lee Sin og Elise var der næten altid fokus på early ganks.

Hung “Karsa” Hao-Hsuan fortsætter som RNG’s jungler i resten af 2019, hvor holdet p.t. er nummer tre i ligaen med en 5-1 record.

17 Jul 2019