Esport bookmaker

Esport bookmaker – Her finder du oversigt over bookmakere med esport

Esport bookmaker. I Danmark er der efterhånden flere og flere danske bookmakere, som der tilbyder danskerne at spille og bette på esport.

Tidligere har det ikke været muligt at sætte sportsvæddemål på andet end de traditionelle sportsgrene, men i kølvandet på esportens stigende bevågenhed, er der flere og flere danskere som er begyndt at spille og vinde penge på esport betting.

Derfor er der selvfølgelig også kommet en del af de danske betting sider på banen, der nu også er begyndt at fungere som esport bookmakere. Men hvorfor skal du så benytte dig af Esport-betting.dk til at finde ud af, hvor det er bedst for dig at spille på esport? Det kan du læse mere om lige her.


#eSport BookmakereSport BonuseSport bonuskodeBesøg Bookmaker
#1

 cashpoint esport indbetal 100kr. og spil med 300kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker

#3  unibet esport 100% bonus op til 1.500kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker
#4 Bet365 esport 100% bonus op til 1.000kr.

"Opret en konto, indbetal 100 kr.* eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 kr.* Regler og vilkår gælder."
Behøves ikkeBesøg Bookmaker
#5 Betsafe esport indbetal 100kr. og spil med 200kr.Behøves ikkeBesøg Bookmaker

Hvad er en esport bookmaker?

Du har måske hørt ordet ”Esport” før, men er i tvivl om hvad det rent faktisk indeholder og betyder. Derfor har vi lavet den helt store guide, hvor du får alle informationer og hvad der er værd at vide om esport nu.

Det er indenfor kort tid blevet utrolig populært, og hvis du er vild med at spille og vinde gevinster, så er det derfor en god idé at have nogle informationer om denne nye form for sport. Så lad os komme i gang.

Du kan bette på Esport lige som alle andre sportsgrene

Ligesom spillere af esport er blevet mere og mere populært og har vokset sig stort, så er esport bookmakere også blevet meget populært. Andre folk vin også vinde penge på det, og det er nu også blevet muligt. Du kan bare klikke dig ind hos en esport bookmaker, satse på det du mener vil vinde dig penge, og så krydse fingre for at du vil se nogle penge på din spilkonto lidt senere.

Spil du kan spille på og hvordan

Esport dækker over mange forskellige spil. Dog findes der nogle forskellige spil, som dyrkes på konkurrenceplan. League of Legends og Counter Strike er for eksempel to af de største spil, når det kommer til esport.

Counter Strike

Counter Strike: Global Offensive (CSGO) er en af de mest populære spil indenfor esportens verden, samt et af de største spil, når det kommer til esport. I Counter Strike skal to hold kæmpe imod hinanden: terroristerne og anti-terroristerne.

Begge hold skal få point gennem spillet, hvilket de gør ved at opnå deres forskellige mål. For eksempel skal terroristerne have aktiveret en bombe, mens anti-terroristerne skal forhindre terroristerne i at aktivere denne såkaldte bombe.

League of Legends

League of Legends er ligesom Counter Strike ét af de største og mest populære spil, når det kommer til esport. League of Legends er også et holdspil, hvor hver spiller får rollen som en bestemt ”champion”.

Spillet er utroligt underholdende, spændende, tempofyldt samt strategisk prøvende. Hvis du er vild med esport eller computerspil, er det bestemt et spil der er værd at prøve eller et spil som du skal prøve at se og satse nogle af dine penge på.

Dota 2

I spillet Dota 2, skal to hold også kæmpe imod hinanden på den samme slagmark. Der er i alt 10 spillere, fem på hvert hold, som skal kæmpe imod hinanden. Begge hold skal ødelægge og bekæmpe hinanden, imens de forsvarer deres egen hjemmebase fra modstanderen.

Spillet bliver ved indtil et hold har ødelagt den andens base. Det fungerer lidt ligesom League of Legends, bare med nogle andre funktioner og så videre.

Starcraft 2

I Starcraft 2 spillet kæmper tre forskellige racer mod hinanden i et såkaldt futuristisk univers. Mennesker kæmper mod alien-lignende racer.

Her spiller der ikke i hold, men derimod en mod en – til forskel fra mange af de andre spil. De to spillere vælger en slagmark, hvor de kæmper mod hinanden. De skal herved ødelægge hinandens base, og spiller til dette er gjort og vinderen er fundet.

Call of Duty

Call of Duty er et underholdende krigsspil, som er kendt af mange. De kan være alt fra 2. verdenskrig til futuriske krige, hvilket gør spillet endnu mere spændende og underholdende.

Her spiller to hold mod hinanden for at vinde og bekæmpe hinanden til der ikke er flere spillere. Indtil dette er gjort fortsætter spillet – og vinderen bliver til sidst fundet. Der er i alt 10 spillere, 5 på hvert hold. Sommetider er der et mindre antal af spillere, afhængig af spiludgaven.

Hvilke odds kan du spille på?

Der findes en masse forskellige spilmuligheder, når det kommer til esport. Dog er der flere af disse muligheder, som du finder hos de fleste spil. De mest almindelige spilmuligheder bliver listet op her.

Kampvinder

Dette finder du hos stort set alle esport. Du spiller på, hvilken af de to hold, der løber med sejren. Helt ligesom hvis du spillede på sejren i en fodboldkamp.

Kortvinder

De fleste spil og kampe spilles på flere kort. Derfor kan du spille på vinderen af det bestemte kort, og derved ikke vinderen er helt spillet samlet.

Kamphandicap

Hos nogle esport bookmakere kan du spille på handicapodds. Dette kan for eksempel være antal runder på kortene, mængden af kort eller lignende. Dette afhænger meget af de forskellige bookmakere, og er værd at tjekke ud, hvis du ønsker at spille med handicap.

Korrekt score

Hvis du er god til at forudsige kampens score, så er dette lige noget for dig. De fleste esport bookmakere tilbyder dette, og du kan derfor spille på kampens endelige slutresultat – hvis du allerede nu er sikker på, at du ved hvad det bliver. Der findes en masse andre former for spilmuligheder, når det kommer til esport – og afhænger rigtig meget af de forskellige bookmakere.

Det kan derfor være en fordel for dig, at tjekke de forskellige bookmakere ud, og finde den helt rigtige for dig, der tilbyder de spilmuligheder, som du bedst kan lide.

Spil på forskellige ligaer og turneringer

Som nævnt tidligere, findes der også forskellige ligaer og turneringen indenfor esportens verden. Der findes for eksempel disse forskellige turneringer og ligaer:

  • ESL, ESL One og IEM
  • MLG
  • DreamHack
  • Battle.net World Championship Series
  • The International
  • LCS
  • ESL Pro League
  • ECS

Danske betting sider som udbyder esport

Det er stadigvæk ikke alle de danske bookmakere som overhovedet er esport bookmakere. Man kan derfor sige, at hvis det er esport du vil spille på, så er det fordelagtigt med noget grovsortering af de forskellige udbydere, så du kan finde frem til de relevante esport bookmakere. Det er netop det stykke arbejde vi har gjort for dig her på Esport-betting.

Vi har personligt gennemtestet alle bookmakere her på siden, og kan således stå inde for kvaliteten. Og vi vil selvfølgelig understrege at samtlige esport bookmakere, som vi henviser til her på Esport-betting.dk er i besiddelse af den danske spillelicens. Så du kan altså være ganske tryg ved at benytte dig af de esport bookmakere vi henviser til.

Overblik over de bedste bonusser og fordele

I Danmark er der benhård konkurrence om spillerne blandt de forskellige esport bookmakere, og det er så absolut til spillernes fordel. For det er klart, at det medfører både, at de forskellige esport bookmakere konkurrerer om at tilbyde de højeste bookmaker odds, de konkurrerer ved at tilbyde de mest attraktive bonusser til både nye og trofaste spillere.

Men især hvis du er ny spiller, og skal til at tilmelde dig hos en ny danske esport bookmaker, så kan du altså med fordel få dig det mest mulige afsæt ved at sammenligne bonusser og tilbud.

Det skal du være opmærksom på når du vælger esport bookmaker

Der er nogle ting, som er vigtige at være opmærksom på, når man står overfor at skulle vælge sin esport bookmaker. Eksempelvis er det selvfølgelig vigtigt, at man sikrer sig, at en bookmaker tilbyder eSport odds på de esport kampe som man ønsker at spille på.

Man kan med fordel også se om de tilbyder live odds på esport, hvilket er en voksende trend, men ingen selvfølge på nuværende tidspunkt.

De mest populære esport boomakere

Mange online bookmakere havde nok ikke set, at esport ville blive så populært som det er i dag. Derfor tog det også noget tid, førend mange online bookmakere begyndte at tilbyde spil på esport. Da det fandt ud af, at der var gode penge at hente på dette, så begyndte de selvfølgelig at tilbyde det. Du kan derfor finde dette hos flere esport bookmakere i dag, hvilket gør det nemt for dig, hvis du gerne vil begynde at vinde nogle penge på esport.

Her får du tre af de danske bookmakere, der gør det allerbedst, når det kommer til esport. Der findes flere på markedet, men disse tre er sikre og gode online bookmakere for dig, der gerne vil være beskyttet, når du spiller pengespil på nettet.

Bet365

Den første er Bet365. Hvis du allerede har satset penge på internettet, så kender du nok allerede denne hjemmeside. Bet365 har masser at vælge imellem, når det kommer til esport – og er klart én af de bedste esport bookmakere lige nu. Du finder blandt andet Counter Strike i forskellige varianter, League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 samt mange flere.

Du finder kampe, som du kan satse penge på hver eneste dag, hvilket er et stort plus, hvis du ønsker at spille på mange esport kampe. Der findes et kæmpe udvalg og et bredt sortiment hos Bet365. Noget som du bestemt ikke vil gå glip af, hvis du elsker esport og vil vinde nogle ekstra lommepenge og gevinster på det. Så har du bestemt muligheden for dette hos Bet365.

Hvis du afholdes turneringer, stævner eller andre former for ligaer, når der kommer til esport, så kan du med sikkerhed vide at Bet365 er på toppen, og vil have en masse kampe, som du kan satse penge på. Du finder masser af forskellige odds samt spilmuligheder og varianter, og kan derfor satse lige som du har lyst til. Du behøver ikke engang have en spilkonto hos andre esport bookmakere, hvis du har en hos Bet365. Her finder du næsten ofte de bedste eller samme odds, samt kampe og turneringer.

Du kan derfor ligeså godt holde dig til Bet365, og undgå konstant at tjekke konkurrenterne ud.

Husk at tjekke en eventuel velkomstbonus eller lignende ud, hvis du ikke allerede er medlem hos Bet365. De tilbyder ofte alle nye medlemmer en form for bonus, når de tilmelder sig. Dette kan hjælpe dig godt i gang og rent faktisk spare dig for en masse penge, hvis du vil gå i gang med at satse penge på esport. Bare et lille tip, der er godt at huske, hvis du ikke allerede har en spilkonto.

Danske Spil

Selvom Bet365 gør det rigtig godt, så er Danske Spil en rigtig god konkurrent til Bet365. De har nemlig også et stort og godt udvalg af forskelligt esport, og du kan derfor satse på en masse forskellige kampe og vinde en god gevinst.

Hos Danske Spil er der også mulighed for både at satse på de helt store kampe, samt satse penge på de lidt mindre kampe. Noget du ikke ser hos mange andre esport bookmakere.

Derudover fokuserer Danske Spil også på specials og andre sjove funktioner, som giver dig lidt mere underholdning og sjov, når du skal satse på forskellige esport. De har deres eget sektion kaldet ”eOddset”, hvor du finder alt esport. Her finder du også information om forskellige spillere, hold samt meget mere.

Husk at du også har mulighed for at få en eventuel velkomstbonus hos Danske Spil, hvis du ikke allerede har en spilkonto hos dem.

NordicBet

Hos NordicBet finder du også et godt udvalg af forskelligt esport. Udvalget er bedre hos Danske Spil og Bet365, men du kan sagtens finde noget og satse penge på det. Der er ikke ligeså mange spilmuligheder, men der er stadigt nok at vælge imellem.

Så hvis du ikke har brug for en masse forskellige spilmuligheder, er NordicBet er perfekt valg for dig. Udover dette er NordicBet nærmest identisk med Danske Spil og Bet365, når det kommer til at satse penge på esport. Så det handler egentligt mest bare om, hvilken side som du bedst kan lide – eller som du måske allerede har en spilkonto på.

Husk at du også kan få en eventuel velkomstbonus hos NordicBet, hvis du ikke har en spilkonto i forvejen. Det er altid værd at tjekke ud, og kan som altid spare dig en masse af dine egne penge.

Opsummering om esport bookmaker

Esport er som sagt vokset sig stort gennem de seneste år. Derfor har bookmakerne på internettet nu også et stort online udvalg af esport livescore, som du kan satse penge på, hvis du er vild med dette. Der findes en masse spilmuligheder, turneringer og ligaer, som du kan spille på, hvis du bare holder øje. Du kan helt sikkert finde kampe hver dag, og herved tjene gode penge på det. Esport er super sjovt og underholdende, så det er bare med at komme i gang og finde en esport bookmaker!