fifa esport

FIFA

FIFA ESPORT – DANMARKS NÆSTE STORE FODBOLDFORELSKELSE?

FIFA Esport: Hvis du allerede har prøvet at spille FIFA 17 som er seneste spil i serien, eller måske en af de andre i den legendariske FIFA serie fra EA Sports, så har du måske hørt, at FIFA er blevet en esportsgren, som man i dag kan spille professionelt.

Faktisk er den øjeblikke verdensmester i FIFA esport i dag dansker og hedder August ”Agge” Rosenmeier. Han spiller i dag FIFA esport professionelt hos franske Paris Saint Germain, som nok er mest kendte for deres traditionelle fodboldhold, som er med i Champions League hvert år. Også de store fodboldklubber indenfor landets grænser er begyndt at notere sig, at esport er fremtiden. Således er både FCK og Brøndby så småt begyndt at røre på sig, og Brøndby har i 2017 offentliggjort at de melder sig på banen i FIFA esport med et professionelt FIFA hold.

FCK har for ganske nyligt meldt sig på banen med et esporthold i Counter Strike, og derfor er det måske ikke helt urealistisk at forvente at flere andre af sportsklubberne herhjemme indenfor den kommende fremtid vil begynde at melde sig på banen.

Hvis du er til fodbold så kender du nok også allerede FIFA, verden år laver det et nyt i serien og med til følger altid fantastiske gameplay trailers, se . 2018 versionen her:

FIFA ESPORT – HVAD KARAKTERISERER SPILLET?

FIFA er et klassisk fodboldspil, som der hver eneste år udkommet i ny udgave. Den nyeste version er FIFA 17, som i løbet af efteråret vil blive efterfulgt af FIFA 18. FIFA 17 er et velproduceret fodboldspil, som er meget realistisk.

Hvis du ser fodbold på TV, eller selv har spillet fodbold på enten højt eller lavt niveau tidligere vil der være mange genkendelige elementer i spillet. Samtidig så har spillene indenfor FIFA esport de rette licenser til at bruge de kendte klubber og spilleres rigtige navne.

Så du kan altså spille de klassiske opgør i FIFA esport, hvad enten det er Real Madrid – Barcelona eller Brøndby – AGF. Det er med til at gøre oplevelsen ved FIFA esport endnu mere realistisk, og også mere underholdende.

Alle spillerne på de forskellige hold i FIFA er også tildelt stats i forhold til deres styrker og svagheder. Fx hurtighed, teknik, skud med mere. Disse data er baseret på virkelighedens verden, og hver uge vil disse stats blive opdateret i forhold til den aktuelle form som spillerne viser.

Med andre ord. Hvis man leger med tanken om at en dansk spiller, som ingen havde forventet det store af pludselig slår igennem i løbet af en sæson, så vil denne spillers stats også i FIFA esport stige væsentligt.

Hvad der yderligere er interessant er, at man frit kan vælge imellem om man vil spille imod andre mennesker, enten online eller mens man sidder i samme lokale – eller om man gerne vil spille mod computeren, fx hvis man vil spille en hel liga med et bestemt hold. Det er en meget populær feature i FIFA 17, og i FIFA esport generelt.

FIFA BETTING VIL KOMME PÅ MARKEDET INDEN LÆNGE

Her hos Esport-betting.dk er vi ikke i tvivl om, at der inden længe vil komme et større og større udbud af FIFA betting på de danske esport bookmakere. Med tilgangen af flere og flere professionelle esportshold indenfor FIFA esport, så er der ikke nogen tvivl om, at der også vil komme flere og flere professionelle turneringer indenfor FIFA.

Og med professionel sport fører som bekendt betting. Så der er altså overvejende grund til at tro, at der inden længe vil komme betting inden for FIFA esport. Det er nok nærmere et spørgsmål om måneder end år, før de danske betting udbydere kommer i gang med at tilbyde odds på FIFA esport.

FIND BADGES MED STATS OVER DE FORSKELLIGE STJERNESPILLERE

fifa esportDu har måske set disse badges over forskellige professionelle fodboldspillere rundt omkring på nettet. De er øjebliksbilleder for den aktuelle formkurve og vurdering af de forskellige fodboldspillere lavet af FIFA.

Hvis du gerne vil vælge det rette hold indenfor FIFA esport, så er det selvfølgelig også interessant at kigge på formkurven af holdets spillere. Men mest af alt er lige netop dette, dog mest interessant i forhold til de forskellige hold i spillets styrke. Så man ved hvem man skal vælge at spille med, når man har vennerne på besøg.

FIFA ESPORT STREAMES PÅ TWITCH

Flere af de FIFA esport kampe som der afholdes i øjeblikket bliver livestreamet over Twitch, som alle der interesserer sig for esport nok har hørt om. Det er en online TV-kanal, der lader folk streame imens de sidder og spiller. For eksempel så er der adskillige FIFA-kampe der jævnligt streames derinde. Fx så vil nogle af Brøndby esports FIFA hold blive streamet derinde. Men også kampe fra resten af verden

HVORNÅR KOMMER DER ODDS PÅ FIFA ESPORT MAN KAN SPILLE PÅ?

Det er stadigvæk for tidligt at gætte præcist hvornår der kommer egentlig odds på FIFA esport herhjemme i Danmark. Det er dog blot et spørgsmål om tid må man gå ud fra, for interessen er stigende og det er næppe urealistisk at tro, at vi på et tidspunkt får en decideret FIFA Superliga i Danmark. Og det samme gør sig selvfølgelig gældende i resten af verden, hvor FIFA også er meget populært.

LÆS MERE OM DE ØVRIGE POPULÆRE ESPORT SPIL HER PÅ SIDEN

Du kan læse mere om de andre populære spil indenfor esport, som du allerede kan spille penge på inde i andre af vores artikler. Der er for eksempel allerede artikler om spillene CS:GO, League of Legends, DOTA, Hearthstone og der vil komme flere til i takt med at populariteten på nye spil også vokser.

FIND DIN NÆSTE ESPORT BETTING UDBYDER PÅ VORES BOOKMAKERLISTE

Du kan finde din næste esport betting udbyder her inde på Esport-betting.dk. Vi har samlet alle de danske udbydere af esport odds og anmeldt dem alle.

Det er baseret på vores egne erfaringer og oplevelser med de forskellige esport betting sites. Så hvis du er interesseret i at finde din næste esport bonus, så er det altså her på siden, du kan finde inspirationen. Så gå ind og kig i vores sektion og esport bookmakere og find din næste esport betting bonus.

29 Mar 2017