Rainbow Six: Siege

Er du også begejstret for Esport betting, men vil gerne kunne bette på en genre, hvor teamwork er i højsædet og i højere grad er faktoren til at vinde de indbyrdes kampe? Så er du kommet til det rette sted, hvis du kigger efter Rainbow Six: Siege!

Rainbow Six: Siege en FPS-shooter, der er udviklet af Ubisoft Montreal, udgivet af Ubisoft og så er den pakket med action og spændende detaljer i alle spillets facetter. En seriøs udfordrer til Esport betting, når det kommer til underholdningsniveau!

Hvis endnu er tvivl om hvad spillet går ud på, kan du se denne lille video:

Det er i sit udgangspunkt et multiplayerbaseret spil, der i sin formel er ret simpel: 5on5, hvoraf 5 skal angribe et compound og enten redde gidsler eller demontere en bombe, imens de 5 forsvarende på samme tid skal forsvare bygningen og forhindre angriberne i at demontere bomben eller befri gidslerne. De 5 angribende har de 43 indledende sekunder til at bruge små fjernstyrede biler til at køre ind på området og observere til holdets fordel, hvor bomben, gidslet eller modstanderen er placeret. På samme måde har de forsvarende mulighed for at barrikadere sig i de samme 43 sekunder til når det går løs.

Nemt at lære svært at mestre

Så simpelt kan det siges, men lige så simpelt kan det næppe gøres. Spillet er udviklet til, at man kan trænge ind i bygninger vha. et hav a muligheder. Så om du er typen, der gerne vil ’banke’ på oveddøren, eller om du vil entrere via grappling hooks på taget, så er mulighederne dine! Og ikke nok med det, så findes der et hav af våben og udstyr, som du kan sætte sammen til at passe til lige præcis dine behov.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvis du f.eks i din spillestil er meget stationær eller vil have de gode våben til nærkampe. Endeligt skal du tage højde for den karakter (også kaldet operators), som du vælger at spille med. Det hænger lidt sammen i forlængelse af våben og udstyr, da hver klasse er ret unik ift. de ’remedier’, du så at sige har tilgængelig til at vinde runden. https://images.staticjw.com/esp/4851/rainbow-six-siege-operators-esport-betting-dk_.jpg" alt="Rainbow Six Siege Operators - Esport-betting.dk" width="1000" height="563" />

På samme måde, som du har fordelen i de ting du vælger at benytte, så har du også ulempen i at mangle noget andet. Det kunne f.eks være firepower på range. Det er her dine holdkammmerater kommer ind i billedet, og forklarer hvorfor teamwork er så utroligt vigtigt i et spil som dette, der kun avler underholdning og god grafik.

Rainbow Six Siege, gameplay, fps

Kommet for at blive

Rainbow Six er næppe et nyt fænomen på spilmarkedet, tværtimod. Det er faktisk den trettende i rækken, så allerede nu har spillet en stor fanskare, der elsker Rainbow Six for alt hvad det rummer, og med god grund! Godt nok har den ændret lidt format undervejs, og skulle du være en ny bruger af spillet, så har udviklerne sørget for at designe spillet, så du også bliver klædt på og er parat til Multiplayeren. Du skal nemlig opnå level 5 i kampagne tilstand, før du kan fortsætte til Multiplayer.

Kampagnetilstanden er sat sådan op, at du i mod bots, altså computerstyrede modstandere, kæmper i to tilstande: Situations eller Terrorist Hunt. Situations kan ret simpelt forklares ved, at du på 9 forskellige baner bliver placeret i forskellige situationer imod forskellige karakterer, og det er således igennem dine unikke evner fra din karakter, at du vinder runden. På den måde bliver du bekendt med de forskellige karakterer til Multiplayer-delen, og du lærer også at benytte dig af dem, så du ikke bare blive savet over fra starten af, når du lander i Multiplayer. De er så at sige øvelsesbaner, der skal klæde dig på til, når det virkelig gælder og når modstanderen ikke længere er computerstyret.

Så er der naturligvis den sidste game mode i Singleplayerdelen, som er Terrorist Hunt. Her er konceptet nøjagtigt det samme som ved Multiplayer. Dog skal du være opmærksom på, at du skal kæmpe i mod 24 bots, imens du selv er helt alene. Du har med andre ord ingen til at hjælpe dig, hvis du ryger i knibe. Du har altså kun dig selv, dine våben, evner og færdigheder til at gennemføre runden, hvad enten du skal forsvare eller angribe compoundet. Så snart du har gennemført kampagnemode, så er du landet i level 5 og har dermed bevist er du er klar til at spille Multiplayer. Multiplayeren er samtidig designet så smart, at du rankes efter dine egne evner i spillet. Derfor bliver modstanderen ret hurtigt lige så dygtig som dig, hvis du selv er en haj i alliance med dine kammerater.

Rainbow Six: Siege og Esport Betting

Rainbow Six: Siege rummer alle de elementer, der skal til for at skabe en titel, der er værdig til Esport Betting. Den rummer dynamik, intensitet og majoriteten udgøres næsten udelukkende på folks evne til at samarbejde, hvis man da tager udgangspunkt i, at holdene er omtrent lige gode skytter. Spillet spilles allerede nu på kompetitivt plan, hvor flere professionelle hold dyster i mod hinanden.

Rainbow six siege tournament

Det skal dog siges, at Esport indenfor dette type spil endnu ikke er så udbredt. I hvert fald er det ikke rigtigt muligt at smide sine hårdt tjente kroner på et Esport bet endnu. Dette vurderer Esport-betting.dk dog kun til et spørgsmål om tid, da det kun handler om at seerne langsomt skal opdage spillet og finde interessen. Selve konceptet minder jo meget om Counter Strike, hvis man ser bort fra karakter og ekstraudstyret, så konceptet må jo i hvert fald siges at være godkendt, når man kigger på de mange millioner, der kigger med hvert år eller hvor mange milliarder den del af industrien genererer. Der findes heller ikke nogle umiddelbart Esport odds nogle steder. De er i hvert fald godt gemt af vejen, hvis de gør. Dette er formentligt også bare et spørgsmål om tid. Så længe seerne viser vejen, så skal en Esport bookmaker nok sørge for at følge udviklingen også. Vi sidder i hvert fald klar til, når de gør, så du kan fået en orientering på, hvordan du bliver klædt på til dit første Esport bet!

Godt spil med plads til forbedring

Kigger man på spillet i sin helhed, så kan vi da her afslutningsvist også godt finde områder, hvor at spillet godt kunne tåle lidt tweaking, før det for alvor lander i spilbiblioteket hos majoriteten af computerspillere. En ting er måden, hvorledes gidseltagning eller bomb defusal fungerer. Spillet er nemlig så dynamisk sat op, at det oftest er væsentligt lettere at dræbe sin modstander, end det vil være at forsøge at defuse bomben eller være harmløs, imens du slæber rundt på et gidsel.

En fidus kunne f.eks være at korte tiden på, hvor lang tid det tager af defuse en bombe, eller måske bare gøre distancen fra gidsel til punktet, hvor de skal bringes til i sikkerhed kortere. En ting er i hvert fald helt sikkert. Spillet taber lidt moment, når omdrejningspunktet, altså gidsler og bomber, ikke kommer i så høj grad i spil, som de bør. En anden ting kan være, at man forsøger at kigge lidt på de fordele, som forskellige heroes har. Valkyrie har mange f.eks argumenteret længe for, at hendes Shotgun deler for meget damage ud, relativt til øvrige våben, der er tilgængelige, mens andre nævner Blackbeard og hans headshot shield. Her er vandene lidt delte, men pointen er, at det bør være så vidt mulige rimelige vilkår for begge hold, relativt til de karakterer man vælger.

Konklusion

Hvorom alting er, så er Rainbow Six: Siege en glimrende shooter. De rummer fantastisk grafik, finesse og den her teamwork, der gør spillet utroligt seværdigt. Som nævnt kan du ikke sætte Esport odds på spillet nu. I mellemtiden kan vi kun opfordre dig til at se med, når de professionelle spiller, så det er i sandhed en oplevelse værdig.

18 Dec 2017