MSI trofæ 2019

World of Tanks

World of Tanks – vind dit første Esport odds i dag!

Esport WoT: World of Tanks er endnu et computerspil, der er gået fra blot at være et spil ud af mange, til at blive brugt på et kompetitivt niveau i Esportens ånd. Men hvordan tjener du så penge på Esport WoT? Esport-betting.dk giver dig tips!

World of Tanks er et free to play (F2P) shooter, der har kampvogne som sit centrale element af spillet. Det er med disse kampvogne, du kæmper i mod din modstander med på forskellige kort, og hvor runder som typisk afgøres af, når alle modstanderne er bekæmpet, eller f.eks ved at modstanderens flag er blevet taget.

Se en lille gameplay trailer til det her:

Spillet er i alt sin enkelthed gratis at erhverve, og løbende som man gør fremskridt i hvert spil med kills og følger ordrer, vil man få mulighed for at udvikle sine tanks med denne massecustomization, som spillet tilbyder.

Det kan både være forbundet med at udvikle på sin eksisterende tank, hvis fører løbende stiger i levels fra lvl 1 til lvl 10, eller det kan være fokus på at vælge en ny type tank. Der eksisterer nemlig 5 forskellige typer tanks i spillet, som, afhængigt af situationen, har hver sine styrker og svagheder:

Lette kampvogne: Lette kampvogne er, som navnet indikerer, de hurtige og adrætte tanks, der nemt kommer rundt. Selv i svært terræn er lette kampvogne ideelle til at bruge, når det gælder om at spejde i mod modstanderen, kende deres placering og på den måde lure deres strategi for runden. Idet styrken ligger i dens adræthed og fart, er lette kampvogne derfor ikke ideelle er bringe i front ved kamp, idet den hverken udretter stor skade, men i nemmere grad tager i mod høj skade end andre kampvogne gør.

Mellemtunge kampvogne: Mellemtunge kampvogne er næste type tank i rækken, der lidt gør sig som en blanding imellem lette og tunge kampvogne. Den er stadig let nok til også at fungere til at spejde, men kan også bruges til at bidrage til support ild i mod modstanderen. Den er fortsat ikke ideel at have i front, men heller ikke bagerst sammen med de tunge drenge. En god mellemting, der gør den god til omskiftelige situationer, da den rummer styrker fra flere områder. Det kan siges, at den låner lidt elementer fra flere typer tanks.

Tunge kampvogne: De tunge kampvogne er også, som navnet indikerer, ganske tunge, som ikke giver dem mange muligheder for at manøvrere ved lethed, som de andre kampvogne kan. Til gengæld er hele årsagen til de er tunge, at de er besat med meget tunge våben, der udgør rigtig stor skade på modstanderens tanks, når kampen opstår. Det er derfor ideelt at holde disse tanks i baggrunden til at udgøre den massive skade, de er i stand til.

Kampvognsødelæggere (Tank destroyers): Kampvognsødelæggere er den mest dødbringende tank, der med hvert anslag afgiver mest skade til modstanderens tank. De er derfor ideelle at placere langt tilbage på kortet på udsigtspunkter, så de både har funktion af at spejde, men samtidig kan angribe på afstand. En anden årsag til at holde dem tilbage på kortet er også, at lige så meget skade, som de udretter, lige så meget skade tager de, selv fra en mellemtung tank. De er derfor yderst sårbare og bør derfor bruges som en af de bagerste tropper.

Artillerikampvogne: Artillerikampvogne skyder, i modsætning af de traditionelle tanks, med artilleri, som giver den en række fordele. Det er denne tank man ideelt set bruger i det skjulte, idet dens force er at kunne angribe det meste af kortet uden at være i det synlige for modstanderen. Kampvognen er meget sårbar over for modstanderens skud, og finten er derfor at bruge den effektivt i mod modstanderen, uden modstanderen kan lokalisere, hvor du bruger den fra.

world of tanks esport

Bet på Hearthstone hos Nordicbet

Da World of Tanks gjorde indtog i Esport

Samlet set udbyder spillet mere end 200 tanks, der fordeler sig imellem de 5 kategorier. Der er altså rigtig mange muligheder for at designe din helt egen tank efter lige præcis dit behov.

Ser man på spillet i et mere kompetitivt lys, spilles hver kamp bedst-af-ni runder. Med andre ord, vinder det hold, der først opnår 5 runder.

En runde kan både vindes af, at alle på modstanderens hold er udslettet, men ligeledes ved at det angribende hold overtager de forsvarendes base indenfor 10 minutter, eller ved at de forsvarende holder stand i de 10 minutter. Pt. er det stærkt begrænset, hvor udbudt Esport betting er på World of Tanks.

Det skyldes, at interessen omkring spillet og i særdeleshed Esport betting er stærkt begrænset, og det er derfor Esport bookmakere har rettet sin fokus mod øvrige titler. Dog skal det dog nævnes, at der ved større turneringer er mulighed for at spille på kampe i World of Tanks. De typiske spiludbud påfalder enten ’kampens vinder’, ’turneringsvinder’, ’lige eller ulige kampresultat’ eller ’korrekt score.

Esport-betting.dk giver dig her nogle tips til, hvordan du bedst forbereder dit Esport odds på World of Tanks:

- Brug nogle måneder til at få kendskab til scenen: Som det også bliver rådgivet i samtlige af vores spilanmeldelser, så kan det ikke siges nok: Spejd scenen, inden du begynder at kaste penge forvildet efter hold, uden reelt at have en kendskab til, hvem du spiller på. Du kan hurtigt komme til at brænde fingrene, og lige som en hver anden eksamen, så er forberedelse og know how nøglen til et godt Esport odds!

- Brug kædeeffekten: Direkte i strid til, hvad vi tidligere har foreslået i andre spilanmeldelser, så anbefaler vi rent faktisk at rette sine bets efter kædeeffekten, når det handler om at bette på World of Tanks. Tendensen er, at det typisk er de samme hold, der vinder de samme kampe over de samme modstandere. Lægger du dertil, at winstreaks har en del at skulle have sagt, bør kædeeffekten derfor have en overvejende stor andel i dine overvejelser omkring dit bet.

- Spil værdien: Efter at have spillet en del bets på World of Tanks, synes det tit at være muligt at spotte spil med en værdi, der rent faktisk synes væsentligt højere end hvad den burde være. Sagt med andre ord, er chancen for at du vinder væsentlig større, end hvad Esport oddset indikerer. Brug derfor ekstra tid på at undersøge, om du kan vinde nogle ekstra nemme penge på et odds, der er til din fordel.

Du er nu blevet informeret i, hvordan spilmekanikken bag World of Tanks fungerer. Du ved, hvordan det kompetitive setup ser ud og endeligt også, hvilke fif vi fra redaktionen anbefaler dig at tage med dig. Tilbage er der bare at sige, at vi ønsker dig stor succes med dine bets. Hold samtidig øje med hjemmesiden, hvor vi løbende vil udgive spilforslag, heriblandt til World of Tanks, så du hurtigt kan blive klædt på til at vinde dit første Esport odds på WoT!

Bet på Hearthstone hos Nordicbet

19 Apr 2017