LOL playoff

Lol Playoffs Nærmer Sig – Disse Danskere Er Med

LOL PLAYOFF: Efter et spændende summersplit i både den nordamerikanske og europæiske liga er det i denne weekend tid til playoffs! Formatet ændrer sig i den endelige runde af splittet, hvor holdene skal ud i knald eller fald kampe, hvor der spilles bedst ud af fem kampe i de enkelte opgør.

NA – fire danskere med i toppen

I den nordamerikanske liga er der fire danskere med i slutspillet. Med et andet-seed har Cloud9 med Jensen på holdet haft en fantastisk anden halvdel af dette summersplit. Jensen selv sad på bænken i starten af splittet, men er siden kommet ind og spillet sin midlane med sædvanlig soliditet og har blandt andet haft nogle flotte præstationer på Zilean. Nu nævnte vi godt nok at, der er fire danskere med i NA i slutspillet, men der er faktisk fem, hvis man tæller Svenskeren med, der sidder på bænken og i de seneste kampe er blevet erstattet med rookien Blaber. Hvis C9 fortsætter sin sejrsstime og form fra anden halvdel af splittet, ser de ud som et stærkt bud på en summersplit mester.

Hos Team Solo Mid har Bjergsen på det seneste taget revanche for et halvdårligt split, hvor ikke alt har gået danskerens vej. Den ikoniske midlaner havde blandt andet i sidste kamp i den regulære sæson et fantastisk spil på den reworkede assassin Akali, hvor han fik hele 14 kills og slog split-rekorden for flest kills. Denne præstation kom endda mod det p.t. bedste hold i ligaen: Team Liquid. Holdets anden dansker Zven har også haft gode præstationer på det seneste på sit comfort pick Ezreal, og det ser i det hele taget ud til, at TSM rammer formen på det rigtige tidspunkt i sæsonen, hvor holdet er gået 4-0 de to sidste uger af den regulære sæson mod stærke modstandere.

LÆS OGSÅ: Melee Esport - den glemte Esport genre

Den sidste dansker i den nordamerikanske playoff er Santorin, der har leveret en solid indsats i junglen hos FlyQuest. Holdet fik det laveste seed af de 6 hold, som gik videre til playoffs og har derfor en svær vej til finalen, der spilles i Oakland. Først skal holdet op imod 100 Thieves i kvartfinalen, og herefter venter Team Liquid som fra sæsonens start har set ud til at være ligaens bedste hold. Hvis FlyQuest skal have nogle forhåbninger om at kæmpe sig videre til finalen skal der toppræstationer til fra veteranerne Wildturtle, Keane og Flame.. og ja – så skal Santorin selvfølgelig også levere på højeste niveau!

EU – danske favoritter

Man kan ikke nævne EU playoffs uden at nævne Fnatic. Og herhjemme kan vi godt være stolte når Fnatic går ind til finalerunden som første-seed med de to danskere Broxah og Caps på holdet. Begge spillere er blevet nævnt i diskussionen som splittets MVP, og sammen med deres hold er de nok også favoritter til at løbe med titlen atter en gang. Holdets legendariske ADC Rekkles har efter mange ugers fraværd også valgt at træde ind på scenen igen, og Fnatic ser derfor ud til at stille med stærkeste opstilling når de åbner semifinalen mod enten G2 eller Misfits.

Netop disse to hold har begge danskere på holdkortet. Hos G2 er det Wunder, der også er blevet nævnt som kandidat til splittets MVP, der har haft en god sæson i toplanen. Efter en rigtig god start på sæsonen har G2 dog haft lidt problemer i den sidste halvdel af splittet og måtte i år nøjes med et fjerde-seed. Hvis G2 skal gentage splitfinalen fra foråret i København, hvor man måtte se sig slået af Fnatic skal der leveres fra Wunder sammen med veteraner som Perkz og Jankos.

Hos Misfits er Danmark repræsenteret af Sencux, mens man hos Team Splyce har Kobbe i startopstillingen. Disse to hold må anses som værende underdogs til titlen.

Program og lidt betting-spænding

I EU starter finalerunde-fyrværkeriet fredag den 24.august med den første kamp, hvor FC Schalke 04 møder Team Splyce og fortsætter lørdag den 25.august, hvor G2 Esports møder Misfits Gaming. Lørdag spilles også kvartfinalen mellem Echo Fox og TSM og den første runde af finalerne afsluttes søndag den 25.august, hvor 100 Thieves møder FlyQuest.

Du kan selvfølgelig følge med i, hvilke bets der udbydes på disse slutrundekampe på vores Livescore og helt overordnet ser vi frem til en masse spændende League of Legends på højeste niveau i de kommende weekender, hvor lidt betting selvfølgelig kan give lidt ekstra spænding på Summoners Rift!

23 Aug 2018