På billedet ses de danske spillere Bjergsen, Santorin, Broxah og Trashy

Her spiller danske LoL-spillere i næste split

Det er næsten tid til, at det nye Summer Split i League of Legends bliver skudt i gang. Det sker når EU LCS går i gang fredag den 15. juni, mens NA LCS løber af stablen dagen efter den 16. juni.

Her giver vi et overblik over de danske spillere, der skal dyste om Summer Split-titlen i de to regioner samt en mulig deltagelse ved verdensmesterskabet, som vil blive afholdt i Sydkorea.

NA:

Team Solo Mid:

De to danskere Søren ”Bjergsen” Bjerg og Jesper ”Zven” Svenningsen skal efter en skuffende sæson på det prestigefyldte Team Solo Mid se om det kan få vendt skuden i dette split.

Bjergsen har i mange år været ” face of the franchise” hos det nordamerikanske hold og har vist et stabilt højt niveau, der blandt andet har sikret ham flere MVP-titler. Zven, der i sidste split joinede TSM med sin faste support Mithy skal prøve at bygge videre på deres spil efter, at botlanen viste udmærkede takter efter en ellers usikker start i NA.

Zven og Bjergsen - TSM

Zven er sammen med Mithy rykket fra G2 i Europa over til TSM i NA

Cloud9:

Den danske jungle/mid-duo Dennis ”Svenskeren” Johnsen og Nikolaj ”Jensen” Jensen vender tilbage til Cloud9 i denne sæson. Lidt ligesom TSM havde Cloud9 et skuffende split i foråret – begge hold måtte se sig slået i kvartfinalen, hvilket ellers ikke er kutyme for to af NA’s største LoL-organisationer.

Det bliver som altid spændende at følge Jensen og Bjergsens danskerkamp om at være den bedste midlaner i NA, mens Svenskeren skal prøve at kommer godt fra start i splittet efter en svag performance i kvartfinalen mod Team Liquid.

Svenskeren og Jensen - cloud9

Svenskeren som tidligere har spillet på TSM er rykket over til C9 og spiller sammen med Jensen

FlyQuest:

Efter ophold i den næstbedste liga i NA og et smut til EU LCS er Lucas ”Santorin” Larsen nu tilbage på den store NA-scene. Santorin, der nok er mest kendt for sin tid hos TSM skal i næste sæson spille for FlyQuest, hvor han kommer til at spille sammen med en tidligere holdkammerat fra netop TSM: Wildturtle.

Santorin Flyquest

Santorin har været på et par forskellige hold i NA, bl.a. TSM og NRG og nu på FlyQuest

EU LCS:

Fnatic:

Efter en Spring Split-titel vundet på dansk grund skal Rasmus ”Caps” Winther og Mads ”Broxah” Brock-Pedersen prøve at gentage succesen for Fnatic. Trofæet kom i hus efter en overbevisende 3-0 serie i finalen mod G2. Med alle spillere på rosteren, der vender tilbage til det europæiske power house ville det være en overraskelse, hvis vi ikke kommer til at se dansker-duoen til verdensmesterskabet i Sydkorea på den anden side af sommeren.

Det eneste spørgsmålstegn er om toplaner sOAZ vender tilbage på sit topniveau efter en håndskade, der forhindrede ham i at deltage i Spring Split finalen i København.

Broxah og Caps - Fnatic

Begge forholdsvis nye, men de har spillet et split på Fnatic

G2:

Toplaner Martin ”Wunder” Hansen vender tilbage for G2 og sammen med resten af holdet skal danskeren prøve at genfinde formen, der sendte dem i finalen mod Fnatic.

Om de kan lukke hullet til Fnatic, der blev vist i finalen må tiden vise, men med erfarne holdkammerater og stjerner som Jankos og Perkz er grundlaget for, at lægge yderligere niveauer på holdets spil bestemt til stede.

Wunder - G2 Wunder har spillet et split allerede sammen med G2 og har klaret sig ekseptionelt godt

Misfits:

Danske Chres ”Sencux” Laursen har i lang tid været en stabil spiller i midlanen først på Splyce og nu på Misfits. Sencux havde store sko at fylde ud efter PowerOfEvil, men gjorde i de fleste tilfælde et udmærket job igennem det første split med sit nye hold.

Efter at være repræsenteret ved verdensmesterskabet i 2017 var spring splittet dog lidt af en skuffelse for Misfits, der ikke fik kvalificeret sig til finaleserierne i København.

Sencux - Misfits

Sencux har overtaget midlane fra PowerOfEvil for Misfits

Unicorns Of Love:

Ligesom Misfits fik de lyserøde enhjørninger fra Unicorns Of Love ikke kvalificeret sig til finalerne i København – faktisk er der kun plads til forbedringer da holdet blev sidst i spring splittet med en 6-12 record.

Jonas ”Kold” Andersen, der repræsenterer de danske rød/hvide farver for holdet vender tilbage med resten af rosteren fra sidste split, hvor den danske jungler får rig mulighed for at udfolde sig i manglen på playmakers hos UoL.

Kold - UoL

Kold er ny jungler på Unicorns of Love

Det nye split sættes som sagt i gang på fredag den 15.juni. Få en oversigt over de bedste live bets i League of Legends på esport-betting.dk her.

Husk også are League of Legends får nyt ranking system til næste sæson, læs om ændringerne her

11 Jun 2018