Dansk tophold bryder med organisationen

TRICKED ESPORT FORLÆNGER IKKE KONTRAKTER MED CS:GO HOLDET

Tricked Esport: I løbet af den tid, hvor hold som Astralis og North har bevist deres store værd på den internationale CS:GO-scene, har mange andre forsøgt at træde i deres fodspor. Lige så mange har dog ikke fået deres holdnavn på HLTV's Esport livescore, som mange vælger at holde øje med. En af de hold, der dog har formået at lave flere opsigtsvækkende resultater, er Tricked eSport. CS:GO-holdet var blandt andet kravlet op på den famøse top-30 liste, der er særligt prestigefyldt at være iblandt, når det kommer til Counter-Strike. Men nu er det slut.

I hvert fald under fanerne for Tricked Esport, hvor spillerne Michael ”Friis” Jørgensen, Nicolai ”Hunden” Petersen, Johannes ”Borup” Borup, Patrick ”ES3tag” Hansen og endeligt Asger ”Acilion” hidtil spillede. ’Hunden’ skriver selv på deres tidligere officielle hjemmeside, at det er med følelserne uden på tøjet, at de som hold slutter deres samarbejde, mens de fortsat forventer at blive sammen som hold. Hvad der nøjagtigt ligger til grund for denne opsigtsvækkende nyhed, er der ingen officiel forklaring på. Deres kontrakter udløb, så det er nu ikke nogen unaturlig ting. Måske rettere, at de ikke er blevet forlænget som ventet.

Mange spekulationer har da også været i gang omkring, hvorfor Tricked ret overraskende vælger at lade deres hold gå. En af forklaringerne kan være, at de på det seneste ikke har levet op til de seeds, de er blevet tildelt i deres turneringer, eller blot at resultaterne ikke just har været i deres retning. Selvom resultaterne ikke har været tilfredsstillende, mener lige så mange på forskellige fora, at dette dog er langt fra nok til at være grund nok til, at Tricked lader holdet forlade folden. De mener tværtimod, at forklaringen skal findes i den seneste shuffle, som der pt. antydes i forlængelse af, at Valdemar ”Valde” Bjørn Vangså er blevet bænket i Heroic. En spiller, som pt. synes at være en af de mest solide riflere, der tilbydes i den danske og måske også internationale scene. Ligeledes er den forhenværende Jacob ”Pimp” Winneche en fri agent efter han drog til Amerika for at spille under fanerne for Team Liquid. Meget kan altså nå at ske, og vi bliver formentlig klogere meget snart på, hvilken realitet, der lurer forude.

Tricked eSport har fortsat nogle kampe at skulle færdiggøre, før de slutter deres samarbejdsaftale. Via Esport livescore sektionen her på siden, kan du nemt følge med i, hvem de møder i dag og hvornår.

2 Jun 2017