Quake Esport

Quake Esport gør comeback!

Nostalgiklassikeren ’Quake’ gør comeback under titlen 'quake champions'!

Quake Esport: Mange husker formentligt tilbage i halvfemserne, hvor udgivelsen af Quake i 1996 var med til at revolutionere spilmarkedet, hvor man pludselig kunne kæmpe i førsteperson i mod tredimensionelle modstandere og omgivelser. Nu er det igen på tide at få titelserien at føle, eftersom det spritnye ’Quake Champions’ bliver centrum for en turnering, der afholdes til Quakecon i august, som kommer til at omfatte en præmiepulje på hele 6,6 millioner kroner.

Udmeldingen er kommet fra holdet bag, ID Software, i forbindelse med afholdelsen af spilkonferencen E3, der har stået på de seneste par dage. Flere prominente, såvel som ukendte titler er blevet afsløret, mens nyheden omkring ’Quake Champions’ er en af de mere bemærkelsesværdige. Først og fremmest fordi, at det bliver den første turnering i spillet, der afholdes på kompetitivt plan. Ydermere er der tale om en ret markant pengepulje på hele 6,6 millioner kroner. Endeligt, men også vigtigst, fordi det er et frisk pust over Esport-scenen, som indtil videre kun synes at kunne rumme CS:GO, Dota, Lol ol. Det bliver sundt at få nye spilvarianter ind, der aktivt kan konkurrere om seernes gunst. Quake har en kæmpe fanbase fra de spæde år helt tilbage fra halvfemserne, og der er derfor store muligheder for, at det kan blive en titel, der kun skaber endnu større interesse for områder, som f.eks Esport betting.

Sådan bliver spildesignet i QUAKE ESPORT

Selve spillet bliver som type meget lig hvad vi kender fra Owerwatch, hvor der også vil være forskellige karakterer at vælge imellem, som hver har sine unikke evner og kan kæmpe på et udvalg af forskellige baner. Målsætningen er at skabe dynamiske fast-paced kampe, både under nærkæmpe og på afstand. Der er ingen tvivl om at spillet har potentiale for at blive forrygende underholdningsværdi – både ved at spille selv, eller lade professionelle klare ærterne.

Turneringen i Quake Esport bliver som nævnt afholdt ved Quakecon, der finder sted i Dallas, Texas, d.24/08. Det vil snart være muligt at købe billetter til eventet, såvel som at se kampene via livestreaming.

16 Jun 2017