Boston Major Teams CSGO - Esport-betting.dk

Store overraskelser ved CSGO Major Boston

Major Boston: Vi er så småt igennem nøglehullet for den indledende fase af CS:GO Majoren, hvor gruppespillet nu er klar til at blive afviklet I Boston på fredag. Før de afgørende hold blev fundet, var man igennem Swiss formatet, der i BO1 blev afgjort ved, at man røg ud eller var videre, så snart man havde tabt eller vundet 3 kampe. Et meget omdiskuteret format, om end de fleste får en fair chance for at avancere. Det skulle dog ikke blive helt naturligt, hvem der endte som de sidste 8.

CSGO major 2018 - esportbetting

Eventets store overraskelser

Indledningsvist gik G2 og Faze Clan ganske sikkert igennem med 3 sejre hver især. Der var altså ingen slinger i valsen, selvom Faze eksempelvis mødte de tidligere verdensmestre, mægtige SK Gaming, som senere skulle vise sig at gå videre i 3-1 favør. Med samme cifre gik det noget ukendte russiske hold, Quantum Bellator Fire, igennem turneringen og direkte til gruppespillet. Ret så overraskende, idet vi ikke tidligere har set noget til de spillere i sådan et her regi. Den mest kendte karakter må være waterfaLLZ som er et tilbagevendende ansigt. Og ellers er der vel egentlig kun ansigter såsom balbna og kvik iblandt andre, som vel mest er kendt for deres præstationer i FPL. Uanset, så er det altså noget af et upset. Måske er det ikke så overraskende, at de formåede at slå Virtus pro i den indledende kamp, men at gøre det 16-3 er ganske imponerende. Yderligere vandt de over Gambit 19-16, der tidligere har taget verdensmesterskabet, mens også Mousesports blev slået 16-14, som også er et frygtindgydende hold at møde. Det er altså ikke hvem som helst, de har barberet. Det er et par af verdens bedste hold.

Yderligere har vi NaVi, Cloud9 og Fnatic videre, hvor det mest overraskende er at se Cloud9. Ikke fordi det ikke er noget godt hold. Det er det bestemt, men Nordamerikanske hold har altid synes at have haft svingende præstationer, når de møder Europæiske hold. Derfor er det rart at se, at det langt fra er Europæere tilbage i gruppen, der er repræsenteret. På samme måde er det en fornøjelse at se Fnatic. I CS:GO’s tidlige år, der var svensk CS ubetinget det bedste CS bedste i verden. Siden er der løbet meget vand igennem åen, og hold som Fnatic og Ninjas in Pyjamas har set helt anonyme ud. Derfor er det spændende at se, at de er ved at være tilbage i storform igen.

De klarede ikke cuttet

Vender vi snuden i mod dem, der ikke klarede cuttet, så er det sørgmodige nyheder. Både danske North og Astralis måtte udgå med hhv. 0-3 og 1-3, mens en anden stor overraskelse blev den ukrainsk-russiske blanding af spillere fra Gambit, der ellers har set uhyggelige ud igennem den senere tid. Mindre overraskende endte også BIG, Liquid, VP og Space Soldiers udenfor feltet, mens russiske Vega Squadron var tabt på, og så alligevel ikke ved at ryge ud ved en 2-3 score.

Nu er linjerne altså sat. 8 hold er tilbage, der vil have nogle hviledage, før det for alvor går løs fra på fredag, hvor gruppespillet i Majoren i Boston vil blive afivklet. Vi glæder os dels til at se, om vi kan være så priviligere at få flere kampe i mod hhv Faze Clan og SK Gaming, som ubetinget må være e-sportens svar på el clasico, mens også et hold som QBR bliver spændende at følge. De kommer fra ingenting, og har allerede nu vist at kunne volde meget skade. Det er forfriskende at se, at det ikke er de samme hold, der altid blander sig i feltet. Tilbage er der kun at vente på at kvartfinalerne går i gang på fredag.

23 Jan 2018