NPF

NPF: I dag starter Danmarks største lan

FÅ BILLETTER TILBAGE TIL NPF

NPF: I dag kl. 16. åbner NPF dørene for Danmarks største LAN på Messe Centret i Fredericia, der bliver et brag af en fest. 5.000 billetter blev udbudt, mens kun omkring 80 er tilbage til at blive købt. Esport gaming er på højkant, og der er garanti for at der bliver fart på en masse skærme, når først eventet skydes i gang senere i dag.

Præmierne til eventet er da heller ikke til at tage fejl af. Fordelingen ser således ud i forhold til eksempelvis semi-pro turneringen i Counter Strike:

1.plads

50.000 kr

5x Corsair Glaive mus

5x Corsair Void Stereo headset

5x Corsair K65 RGB tastatur

2.plads

18.000 kr

5x Corsair Harpoon mus

5x Corsair K65 RGB tastatur

3.plads

7.000 kr

5 x Corsair Harpoon mus

Præmiepuljen, der dels kan sikres igennem så stort et seerantal, skyldes også, at NPF er garant for at sikre sig en lang række prominente sponsorer. Eksempler tæller: Republic of Gamers, Ubisoft, Noctua, MSI, Corsair, HyperX, SteelSeries og Plantronics. Counter Strike er da heller ikke det eneste spil, der kommer til at fylde ved eventet. Både turneringer i eksempelvis Battlefield 4, Overwatch, Players Unknown: Battlegrounds, Lol og Dota2 kommer til at gøre sin indtræden. Disse spil vil ligeledes have præmiepuljer, men på et laver niveau en Counter Strike, da interesseren ganske enkelt er større på særlige spiltitler.

Historien bag NPF

NPF har siden deres tilstedeværelse med LAN og Esport Gaming i 2007 været i stødt udvikling, som også har kunne ses på deltagerlisten. I 2007 var der 283 deltagere, i 2012 var der 1.200 deltagere, mens 2016 var helt og aldeles udsolgt ved 5.200 deltagere! Et eller andet rigtigt må de altså gøre for at skabe så stor interesse omkring eventet.

For at holde koordination sammen på sådan en kæmpe begivenhed, vil over 300 crew-medlemmer gøre sit for at sørge for at teknikken klapper og at der er popcorn i maskinerne. Yderligere tiltræder også en række frivillige forældre til at hjælpe med at administrere boder og aflaste crewet en smule fra ad-hock opgaver. Om det er også er for at holde opsyn med sine børn, melder historien ikke noget om.

Skulle du stadig mangle en billet, og er hurtig på aftrækkeren, så kan du fortsat nå at hente en billet inden det er for sent. Billetten kan købes her: www.npf.dk

 

13 Oct 2017