North Kjaerbye

Breaking: North signer Kjaerbye

Breaking: North skriver kontrakt med Kjaerbye!

North Kjaerbye er en realitet: Bedst som North havde indkaldt til pressemøde I fredags, så blev bomben smidt allerede få timer inden, hvor Astralis spillere kunne rapportere om, at Kjaerbye skifter Astralis-trøjen ud med North. North Kjaerbye er derfor en realitet. En udmelding, som Norths sportsdirektør, Jonas “whimp” Svendsen kunne bekræfte på det efterfølgende pressemøde.

Umeldingen kommer som et chok for de fleste parter. Selv Astralis-spillerne blev først gjort bekendt med den chokerende nyhed få timer før pressemødet. Han er altså på forunderlig vis både formået at tegne kontrakt, såvel som skyde en introvideo med det rivaliserende hold, før han selv afslørede hvad der gik for sig bag gardinerne. Det underbygger tweetet også fra Astralis IGL, Lukas ”Glaive” Rossander, der skrev følgende:

EN NY kabale skal gå op

Nyheden er altså lidt af et chok, der sender Astralis ned på 4 spillere. Der skal derfor lidt af en kabale til at gå op. Mange troede, at når nu Kjaerbye forlod Astralis, så måtte Konfig den anden vej. Det er dog endnu ikke sket, og derfor kan alt ske. Nogen har trollet med muligheden for at Notan1dgl, der nu optræder på det nuværende AGF Esport, at han skulle have sit comeback, mens andre spår svenske Dennis, der tidligere har været stand-in og gjort en god figur.

Intet er dog endnu fastlagt, og K0nfig har også selv været forblevet tavs. Nogen mener dog at have spottet ham i en introvideo hos Astralis, hvor nogen synes at kunne spotte ham i sofaen. Bedøm selv her:

https://twitter.com/BBoraghi/status/959429373052030976

Der er ingen tvivl om, at beslutningen har været hård for Markus, eller 'North Kjaerbye', om man vil, der både har måtte skjule aftalen for sine kammerater, såvel som helt at skifte dem ud til fordel for nogle andre. Det er det samme indtryk, man får, når man læser hans kommentarer fra hans seneste tweets. Uanset, så må vi vente lidt endnu på det foreløbige resultat af, hvem der skal udfylde det sidste spot hos Astralis. Èn ting er dog sikkert, og det er at det bliver spændende at se, hvad der nu kommer til at ske, når nu det danske roster change for alvor er sat i gang.

5 Feb 2018