North CSGO

North CSGO ændrer i lineuppet

North CSGO: Det danske CS:GO hold, North CS:GO, har længe ikke kunne være i stand til at leve op til egne forventninger i de respektive turneringer, de har deltaget i. Det tager de nu konsekvensen af, og bænker derfor Emil ”Magisk” Reif fra startfemmeren.

North CSGO er et relativt nyt hold, der blev stiftet d.01/03-2017 i forening af fodboldklubben F.C.København og Nordisk Film. Indledningsvist blev holdet skabt af det gamle Team Dignitas, hvor også Ruben ”RUBINO” Villarroel var en del af lineuppet, før danske Philip ”aizy” Aistrup vendte hjem til folden. Siden stiftelsen af North CSGO har holdet være præget af meget svingende resultater, hvor den største succes må siges at være da de vandt den indledende sæson 5 af ESL Pro League, for siden at slutte 2’er i finalespillet.

Selvom holdet officielt har meldt ud, at man venter at forene sig i top 10, har det utvivlsomt været North CSGO’s ønske at være med i top 5, som igennem de seneste par måneder har synes at være en mere og mere fjern ambition at kunne indfri. Derfor er Emil ”magisk” Reif nu bænket, imens deres coach, Casper ”Ruggah” Due træder ind som spillende træner, indtil et fast alternativ er fundet.

Hvem der så i stedet skal få en rolle på North CSGO’s lineup er stadig uklart. Spekulationerne har både peget i retning af spilleren, Valdemar ”valde” Bjørn Vangså, der tidligere har haft en prominent rolle hos Heroic, men som også pt. er bænket. Et alternativ kunne også Daniel ”mertz” Mertz, der i forvejen spiller for North CSGO’s akademihold, som i øvrigt rummer stor grad af talent. Det hele afklares nok ved, hvilke slags spiller som North CSGO reelt efterspørger, idet Mertz og Valde er to vidst forskellige typer spillere. Mertz bryster sig som AWP-spiller, mens Valde er rifler og især er kendt som clutch-spilleren, der kan gøre det umulige, når det mindst ventes. Ganske sikkert er det i hvert fald, at store ændringer er ved at ske i håbet om at få de seneste resultater vendt til det bedre. Den nye spiller ventes at blive offentliggjort indenfor ganske kort tid.

11 Aug 2017