100 theives ny roster

League of Legends 2019 roster shuffle

Sidste mandag åbnede transfer vinduet i League of Legends forud for 2019 sæsonen og selvom der kun er gået lidt over en uge er der allerede sket spændende og overraskende trades i mange af de store regioner. Vi gennemgår i denne artikel i de vestlige regioner og de vigtigste trades for disse.

Europa:

Et af de største roster moves og overraskelser finder vi nok i den europæiske liga, hvor den danske tidligere Fnatic-stjerne og midlaner Caps har besluttet sig for at forlade organisationen, som næsten gik hele vejen til dette års verdensmesterskab.

Og hvor skal den danske stjerne så hen? Han hopper over til én af Fnatics helt store rivaler i den europæiske liga – G2. Og så spørger man sig selv; ”men G2 har jo Perkz. Velsagtens en af de bedste midlaners i verden?” Svaret dertil er at G2 har valgt at smide Perkz ned som AD Carry og overlade midlanen til Caps.

I samme ombæring har G2 valgt at signe support Mikyx fra Misfits, som overtager rollen fra Wadid.

Hvis man fortsætter ned af Fnatic-sporet signede holdet ydermere top laner Bwipo til en treårs kontrakt, mens de sendte den legendariske sOAZ til Misfits.

Misfits har samtidig signed Febiven, som joinede fra Clutch Gaming, mens support-rollen får et spændende tvist med GorillA som kommer fra koreanske Kingzone DragonX.

Med danske øjne er det spændende at kigge på, hvad der sker på rosteren ved Origin, der for nylig er blevet en søsterorganisation til Astralis.

Her har man indtil videre fået fyldt tre af rollerne ud, hvor top lanen bliver spillet af Alphari tidligere fra Misfits, mens Nukeduck fra Schalke 04 overtager midlanen og Sheriff fra H2K bliver AD Carry. Hvem der kommer til at udfylde jungle og support er stadig ikke blevet besluttet.

Nordamerika:

En af de helt store tranfers i Nordamerika kommer rent faktisk også fra dansk side. Her har Jensen, som i mange år har været et synonym med organisationen Cloud9 valgt at forlade holdet til fordel for Team Liquid. Selvom Jensen i mange år har været en stabil force i midlanen for Cloud9 har der i denne sæson været knas i forholdet, hvor Jensen blandt andet blev bænket og erstattet af Goldenglue i starten af summersplittet. Som svar på Jensens bortrejse signede Cloud9 belgiske Nisqy fra Splyce.

Team Liquid ser på papiret utrolig stærke ud med forstærkningen i midlanen og som om det ikke var nok har holdet også signet den koreanske support CoreJJ.

Det bliver spændende at følge om CoreJJ og Doublelift kan få et givtigt samarbejde i botlanen – hvis dette bliver tilfældet bliver denne duo uhyrlig uhyggelig for resten af ligaen næste år.

Hos 100 Thieves, der ligesom Team Liquid og C9 var repræsenteret ved årets verdensmesterskab er der også sket ting og sager.

Her har man signet Huhi fra Counter Logic Gaming i midlanen, mens Bang fra SKT indtager ADC-rollen. Nu da Huhi forlader CLG er rollen hos holdet blevet erstattet af PowerOfEvil fra OpTic Gaming.

Også hos danskerholdet TSM er der blevet handlet og sagt farvel til et par spillere. Først og fremmest siger holdet byebye til support Mithy, mens de beholder Zven som ADC.

Dermed bryder TSM duoen som rejste fra Europa til NA sammen efter succes på den anden side af Atlanten. Holdet erstattet Mithy med Smoothie fra Echo Fox og samtidig siger holdet farvel til Hauntzer, der noget overraskende bliver erstattet af tyrkiske BrokenBlade.

Hauntzer får en ny chance hos Golden Guardians, der endvidere har skrevet kontrakt med Olleh, der stod uden hold efter, at Team Liquid signede CoreJJ.

Her kan du se en fuld liste over alle rosters efter alt er blevet rykket rundt, både for EU, NA og Korea

29 Nov 2018