Landshold League of Legends - Esport Betting

Et dansk League of Legends landshold?

Der har denne sommer været gode danske resultater indenfor den traditionelle del af sportsverdenen. Ved verdensmesterskabet i fodbold gjorde de danske drenge en brav indsats og nåede til ottendedelsfinalen og i Tour de France var der dansk succes på 15.etape, hvor Magnus Cort vandt den første danske etapesejr i 9 år. Vi besluttede os her på redaktionen at gå i gang med et tankeeksperiment: Hvis der blev afholdt et verdensmesterskab i League of Legends for landshold, hvordan ville det danske hold så se ud?

Bjergsen som landsholdet toplaner?

Toplane: Søren "Bjergsen" Bjerg

Team Solo Mid’s midlaner Bjergsen er i manges øjne muligvis den bedste danske League of Legends spiller til dato. Med sine 4 MVP awards fra den nordamerikanske LCS har danskeren længe været med til at sætte standarden for resten af midlanerne i Nordamerika. Danskeren er næsten altid inde i diskussionen om at være den mest værdifulde spiller, så hvorfor bør Bjergsen skifte fra sin vante position i midlane til toplane? Svaret er simpelt: adaption!

Bjergsen har altid været kendt for sin store champion pool, og han er dygtig til at spille sig ind i et nyt meta. Dette er blevet bevist da midlaneren i denne sæson har spillet ellers traditionelle toplaners så som Irelia og senest Darius til stor succes. I uge 3 af den nordamerikanske summer split spillede han blandt andet to spil med Darius mod C9 og Golden Guardians, hvor han i sidstnævnte spil fik et solokill mod Mickey.

Broxah - Landsholdet Jungler?

Jungle: Mads "Broxah" Brock-Pedersen

Efter sin debut hos Fnatics førstehold i februar 2017 har Mads "Broxah" Brock-Pedersen vokset sig ind i rollen som en af de bedste junglers i Europa. På trods af sin unge alder på blot 20 år har Broxah allerede international erfaring fra turneringer som verdensmesterskabet, Mid-Season Invitational og Rift Rivals. Han er endvidere begyndt at tage ansvar og er stille og roligt begyndt at have en større rolle i Fnatics verbale kommunikation og shotcalling.

Andre danske junglers så som Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen og Dennis "Svenskeren" Johnsen ville også have været gode bud på det danske hold, men Broxah har en anden stor fordel i forhold til sine konkurrenter om pladsen: Synergi med sin midlaner.

Caps - Midlane på Landsholdet?

Midlane: Rasmus "Caps" Winther

At vælge Caps som den danske midlaner var måske mindre problematisk end som først antaget. De fleste, der selv spiller League of Legends eller følger med på den professionelle E-sport-scene ved, hvor vigtig jungle og midlane synergi er for et hold. Derfor føltes det ret ligetil at vælge både Broxah og Caps som et par da de to igennem det seneste halvandet år har vist en større og større forståelse for hinanden ingame.

Dermed ikke sagt, at Caps ikke kan stå alene som spiller. Den danske Fnatic midlaner er inde i diskussionen som den bedste midlaner i Europa og har senest vist sin styrke i dette split, hvor han ligger øverst blandt alle midlaners i Europa når det kommer til damage percentage på holdet – hele 34,9 %! Endvidere viste Caps stor fleksibilitet, da han i uge 5 af summersplittet spillede en utraditionel Wukong mid og var med til at give Misfits deres første nederlag i sæsonen.

Zven - Landsholdets ADCarry?

AD carry: Jesper "Zven" Svenningsen

Zven har altid været kendt som en af de mekanisk bedste ADC’s i vesten. Sammen med sin vante support Mithy tog duoen turen fra Europa til Team Solo Mid og Nordamerika, hvor holdet generelt har haft problemer i springsplittet og også i det igangværende summersplit. På trods af disse udfordringer har Zven overordnet set leveret varen i et meta, der passer utrolig dårligt til den ellers så talentfulde dansker, der har haft gode præstationer på champions som Kai’Sa og Varus.

Med så dygtig en mekanisk spiller som Zven, der til tider kan overtage hele spil ville det være dumt ikke at have ham med på det danske landshold.

Jensen som Landsholdets support?

Support: Nicolaj "Jensen" Jensen

Her begynder det for alvor at blive lidt edgy. Med det igangværende meta, hvor mages som Swain, Heimerdinger og Brand er hverdagskost i botlane, ville det danske hold have en fordel af at stacke sine dygtige midlaners på holdet, og dette gælder selvfølgelig også Jensen fra C9.

Den danske stjerne, der i starten af sæsonen blev bænket af nordamerikanske C9 har atter været på banen i Summoners Rift og vi kunne forestille os en aggressiv mage support rolle, der ville passe Jensen udmærket nu, hvor pladsen i midten er taget af Caps.

25 Jul 2018