Investering i Esport

Ny investering i Esport

Investorer smider formue efter Esport

Investering i Esport: Netop nu er det blevet officielt, at hardwaregiganten Intel har valgt at indgå et samarbejde med turneringsarrangøren ESL for at forbedre alle områder, der omfatter Esport.

Hovedformålet vil først og fremmest være, at fremme den finansielle front hos ESL, der derfor får mulighed for at tilbyde bedre rammer ved fremtidige arrangementer, mens også præmiepuljerne modtager et boost. Ydermere vil der kunne tilbydes bonuser til spillerne, som opnås ved særlige præstationer, som allerede tager effekt til det næste store planlagte event, ESL Cologne. Samtidig er det i Intels interesse at indgå sponsoratet for derved at være frontløber og opnå muligheden for at få eksponeret deres brand ret så markant ved fremtidige events.

Baggrund for investering i Esport

Intel er netop kendt som hardwareproducent, og det er da også ret naturligt, at handlingen skal ses som en strategisk beslutning overfor at opnå større markedsandele indenfor deres produktion af processorer. Pt. er kampen igen genoptaget med AMD, der senest har vist tænder på markedet med processorer, hvor både deres nye hexa- og octacore proccessorer kan hverves til en rimelige penge, og derfor sætter Intel under et pres, der ikke er set længe. Udover at justere prissætningen på egne processorer, er en handling som denne derfor en klar strategisk handling for at genvinde markedsandele, som de ellers har siddet så tungt på. Samtidig er der heller ingen tvivl om, at Intel har gennemskuet hvor stort markedet er for Esport, og agter at handle på dette. Alt sammen til glæde og gavn for alle os, der har en interesse i Esport betting. Rammerne bliver ganske enkelt forbedret, der gør turneringerne mere seværdige for seerne, mere attraktive for spillerne qua pengepuljen, og endeligt også for andre potentielle sponsorater, der ser værdien i at blive eksponeret. Aftalen er i hvert fald en realitet, og bringer derfor turneringer såsom ESL Cologne og lignende attraktioner i en ret så gunstig position.

17 Jun 2017