GameTime Esports Center, Parken - Esportbetting

Danmarks største esports center åbner i København

G4METIME: Esport i Danmark tager endnu en gang en markant drejning i en positiv udvikling. Netop nu er Danmarks største esport center, GameTime (G4ME TIME), netop åbnet under tribunerne hos Danmarks nationalstadion, Parken, der med kæmpe lokaler rummer hele 300 maskiner til spilleglade mennesker.

Formålet vil være at glæde alle Esport interesserede, såvel som nedbryde fordommene omkring computerspil I alt sin enkelthed. I forlængelse heraf er FCK ved samme lejlighed allerede begyndt at udbyde billetter til fodbold, der er kombineret hos GameTime for at reducere barrieren fra sport til Esport.

Her kan du se hvordan GameTime, Parkens egen netcafé ser ud med et lille smugkig indenfor:

Det er iværksætteren, Thomas Hjorth, der står bag projektet i ledtog med Martin Breitner, der selv kalder ideen bag for en glimrende mulighed for unge, såvel som ældre, der kan nyde Esport i spontane omstændigheder, såvel som under planlagte begivenheder.

Det må da også siges at være ret så revolutionerende at placere et så stort center under et af Danmarks helt store nationalklenodier. Det viser i hvert fald en vilje til at drive værket, som denne branche lige præcis har brug for.

En netcafé er næppe noget nyt fænomen, men som GameTime selv formulerer det, så har de i sinde at tage skridtet videre. De vil nemlig skabe et omdrejningspunkt for esports initiativer med stærke gaming relationer.

Med den kapacitet, som herrerne bag allerede har vist sig at rumme, bør der da heller ikke være nogen tvivl om, at potentialet for at blive netop det, den er til stede.

WickedGaming hos GameTime

Hos GameTime er der jævnligt besøg af professionelle gamers


Det næststørste Esport sted i norden

Centret er med sin størrelse det største i Danmark, og det næststørste i hele norden. Spændende er udviklingen altså at følge hos GameTime, der allerede åbnede i januar måned.

Personligt stoler de to iværksættere allerede nu på, at ideen nok skal blive en succes, når først de dels inddrager deres kompetencer omkring teknik og IT-pædagogik ind i billedet. Situationen er med andre ord heller ikke uvant for de to gutter, der vil være med til at bane vejen for Esport i Danmark.

Det skal blive spændende at følge med i forløbet, og der er da heller ingen tvivl om, at redaktionen snart må besøge herligheden for at bringe en anmeldelse af Danmarks største netcafé.

Kiosken hos Gametime Netcafé

Kiosken hos GameTime Netcafe


Hos GameTime er der fifa på storskærmen

Hos GameTime er der fifa og mange andre spil på storskærmen


Game Time åbningstider:

  • Mandag: 10.00-02.00
  • Tirsdag: 10.00-02.00
  • Onsdag: 10.00-02.00
  • Torsdag: 10.00-02.00
  • Fredag: 10.00-06.00
  • Lørdag: 10.00-06:00
  • Søndag: 10.00-02.00

Læs mere om GameTimes priser og booking her: http://g4metime.dk/

27 Feb 2018