Esport turnering

Esport event på dansk grund

Esport turnering med millioner i bagagen lander på dansk grund

Esport turnering: Esport vokser som aldrig før, mens programmet er proppet med millionturneringer hver måned. Uanset om man af fan af CS:GO, Dota eller noget tredje, så er der altid en seværdig oplevelse at spotte, når Lan-turneringer afvikles i kæmpe arenaer overalt i verden med lys, konfetti og hvad har vi. Nu er det tid til at Danmark også kommer med på noderne, da Royal Arena har offentliggjort, at de til november åbner dørene for et kæmpe arrangement at tilsvarende karakter.

Eventet bliver en CS:GO-turnering der tager navn efter den helt nye serie, ’Blast Pro Series’, som er et arrangement som organisationen, RFRSH står bag. Netop samme organisation er med til at huse f.eks Astralis i deres stald. Esport Eventet vil bliver afviklet over weekenden, d.24-25 november. Det bliver således et live event, hvor 6 af de bedste hold i hele verden får lov til at kæmpe for at vinde den samlede præmiesum på vanvittige 1,6 millioner kroner. Holdene vil blive fundet igennem invitationer, der fremsættes af arrangørerne, og selve eventet er planlagt at skulle være et led af mange flere. Det kan således roligt forventes, at arrangementer som disse er kommet for at blive på dansk jord. Denne turnering er blot startskuddet til noget væsentligt større, som vil blive til glæde for alle involvererede, uanset om man er spiller, tilskuer eller sponsor.

Selve turneringsformatet er struktureret på en sådan måde, at alle de indbyrdes kampe vil blive vist live. På den måde vil man som tilskuer have en garanti for, at alle kampe også er mulige at blive set i den arrangerede esport turnering. Hele setuppet er noget, som arrangørerne har brugt meget krudt på at forberede ved blandt andet at give talerør til spillere, fans, kommentatorer og øvrige ligaer. Flytter man fokus på, hvorvidt danske hold kommer deltage i turneringen, er det da også en garanti at Astralis vil deltage, idet de også er ejet af arrangørerne, mens det ligeledes rygtes at også det danske hold ’North’, der er ejet af FC.København spås til at tage 1 ud af de 5 øvrige pladser.

21 Jul 2017