Esport spillerforening

Esport spillerforening er stiftet

Netop nu er det blevet en realitet, at den første Esport spillerforening ser dagens lys i Danmark. Spillerforeningen er blevet etableret i samarbejde med DEF – Dansk Elitesportsudøveres Forening, samt den danske superstjerne, Andreas ”Xyp9x” Højsleth, der spiller under fanerne for Astralis.

Det har længe været ventet, at en sådan variant af en spillerforening skulle få næring til at gro, da det i højere og højere grad bliver populært for spillere at satse 100% på at gøre karriere indenfor feltet af Esport. Deltagerne bliver samtidig yngre og yngre, og det betyder derfor, at man igennem en spillerforening kan hjælpe pågældende med at håndtere kontrakter, konflikter eller andre juridiske spørgsmål. En rolle, som de af naturlige årsager ikke selv er klædt på til, og derfor vil være væsentligt bedre stillet ved at have en sådan spillerforening i ryggen.

Spillerforeningens funktion

Udover at have et sikkerhedsnet, såfremt spillerne skulle opleve at blive arbejdsløs, satser på at pensionere sig fra feltet eller måske ryger i direkte konflikt med en organisation, ja så giver det også spillerne mulighed for at fokusere på det, de rent faktisk brænder for. Man flytter med andre ord fokus fra det, som spillerne i og for sig ikke rigtig har gavn af at bruge krudt på, og kan i stedet koncentrere sig om at forbedre sig indenfor det felt af Esport, som de brænder for. En spillerforening er netop til stede for at varetage dine interesser indenfor den profession, som du besidder, og man kan derfor sige at med en Esport spillerforening som denne, at vilkårene i det ganske land er bedre sikret for eksisterende eller potentielle spillere, der satser stort på at blive professionelle.

Fornuften i at lade Astralis og Xyp9x være en del af stiftelsen er da også en garant for at løfte interessen, da de har et af de stærkeste CS:GO brands, der pt. er i scenen. Med det knowhow, som DEF samtidig tilbyder, står man altså nu tilbage med en glimrende løsning, der er til gavn for alle, der allerede er, eller satser på at blive professionel. Vil du læse mere om mulighederne ved at blive en del af DEF-Esport, kan du trykke her.

22 Jun 2017