Esport heartstone

Dansker vinder Hearthstone Spring Championship

Dansker på skamlen i Hearthstone

Esport Hearthstone: I forrige uge blev turneringen i Hearthstone, ’Hearthstone Spring Championship’ afviklet, hvor alle de mest prominente spillere fra hele verden deltog. Det var dog intet mindre end danske Frederik ’Hoej’ Nielsen, der endte på toppen af skamlen, da turneringen var afviklet!

Igennem hele turneringen viste Frederik stort overblik, og formåede at overrumple enhver modstander, han mødte. Han huskes især for sin meget aggressive spillestil, som ingen rigtig formåede at have et svar på. Da finalen endelig skulle spilles, var det således ’Hoej’, der skulle møde den favoritværdige ukrainer, Aleksandr ’Kolento’ Malsh, der plejer at vinde alt, hvad han rører ved og har gjort siden 2014. På det seneste har han dog haft tendens til at skulle nøjes med andenpladsen i de turneringer, han har optrådt i, og det blev også tilfældet i hans møde imod Hoej. Her vandt danskeren nemlig ganske overbevisende 3-0 og kunne således fejre, at han udover en førstepræmie, også kunne kalde sig vinder af ca. 400.000,- danske kroner. Han sikrer sig ligeledes en position, når verdensmesterskaberne afvikles senere på året, som således giver ham en gunstig position til at hive lige så imponerende spil ud af hatten, som han netop formåede at gøre i Hearthstone Spring Championship.

Frederik ’Hoej’ Frederiksen er generelt inde i en rigtig fin stime, da han også i April vandt GamersOrigin Hearthstone Challenge, som blev vundet knebent 3-2 over svenskeren, Harald ’Powder’ Gimre. Ikke desto mindre skal man ikke tage noget fra danskeren, der dermed har to titler i hus i Esport Hearthstone over ganske kort. Det tyder altså på, at det er en god ide at skænke danskeren en tanke, næsten gang man tænker på Esport betting.  Generelt har han dog altid været garant for hæderlige resultater, men har altid måtte indfinde sig med 3-4 pladsen i de forskellige turneringer og derfor er blevet siet fra i sidste øjeblik. Denne tid var under fanerne hos Natus Vincere, men siden hans skift til først CLG og siden Planet Odd, som er hans nuværende organisation, er der sket ting og sager. Han måtte dog lige sluge at skulle slutte på 5-8 pladsen i det prestigefyldte Dreamhack summer 2017 i juni, og ellers har han været på sejrskurs lige siden. Vi ønsker ihvertfald Frederik ’Hoej’ Nielsen stort tilllykke med hans resultat, hans esport earnings og titel, og håber at han holde niveauet fremadrettet.

Vil du også kunne følge med i, hvordan din store stjerne performer, når de store turneringer afvikles? Følg med på vores sektion med Esport livescore og bliv opdateret hele tiden!

 

20 Jul 2017