Esport grej

Nyt Esport grej lander på hylderne

NY ESPORT MUS LANDER PÅ MARKEDET

Esport grej: Pc-grej inden for Esport synes at være i stigende interesse, og nu vil Steelseries en gang for alle også skrive sig med i kapitlet med sin nye produktserie. Virksomheden er da allerede kendt for sine performanceorienterede produkter, der spænder fra alt fra musemåtter til keyboards. Nu er tiden dog kommet til deres museserie, der får et ansigtsløft for fortsat at kunne konkurrere med alle de store aktører på markedet.

Der er tale om deres eksisterende museserier, Sensei 310 og Rival 310, der bliver indført på markedet med deres nye optiske laserteknologi, ”TrueMove3”, som skulle være i stand til at registrere bevægelser ned i så små detaljer, at kun disse muse skulle være Esport gaming værdig. Ifølge administrerende direktør for SteelSeries forklarer han følgende: ”SteelSeries Truemove3 er et rigtig unikt produkt af vores eksklusive samarbejde med Pixart – det er verdens første og hidtil eneste musesensor, der er specifikt udviklet til Esport.” Videre forklarer han: ”SteelSeries startede for mere end 15 år siden en målsætning om at hjælpe profesionelle atleter i Esport til at vinde turneringer. Det mener vi denne teknologi er et resultat af, og som hjælper os i vores arbejde i retning imod at kunne kreere det bedste og mest effektive udstyr til Esport gaming”.

Kigger man på det tekniske aspekt i sensoren ’TrueMove3’, så skulle det eftersigende være en mus, der skalerer fra 100 til 3500 CPI med en 1:1 registrering uden den mindste form for latency, eller forsinkelse, om man vil. Fra 3500-12.000 CPI bruges en anderledes og mere avanceret form for jitter-reduktion, der skulle skaffe musen krafter til også at kunne gengive nøjagtige bevægelser uden at påvirke responstid. Med andre ord er der altså tale om ret så potent Esport grej for enhver entusiast.

Esport grej til rimelige priser

Dykker man lidt ned og kigger på den enkelte mus, så vil man indledningsvist se, at der ikke er ændret meget ved den legendariske Sensei serie. Den har fortsat de 8 programmørbare knapper og form, som vi er vant til. Til gengæld har den nu fået et sidegreb af silikone, de nye TruseMove3-teknologi, og så lover Steelseries at musen kan holde til 50 millioner klik. Pris: 549,-:

Esport grej

 

Drejer man blikket til Rival 310, vil man se en højrehåndsinspireret mus, som er let genkendelig på formen af overfladen. Den er tilført 6 programmørbare knapper, og har også det let genkendelige silikonegreb på siden. Denne mus har, ligesom med Sensei-modellen et indbygget hukommelseskort, sådan at dine settings vil være identiske, uanset hvilken computer du vælger at bruge din mus i. Så simpelt kan det siges. Pris: 549,-:

Esport grej

Nu er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at kunne blive klædt på til at blive den bedste Esport gamer med det Esport grej, som Steelseries sætter på højkant. Skaf din første Esport mus allerede i dag via linket på prisanførslen.

 

15 Aug 2017