MSI trofæ 2019

Esport betting når nye højder

Esport betting når nye højder: Væddemål på esport odds er femdoblet på to år

For ganske få år siden var ord som Esport bookmaker eller Esport odds et relativt ukendt fænomen. I dag boomer markedet alene indenfor de danske grænser, og det er noget udbyderne kan skrive under på.

Esport bettingEsport-betting er nemlig ikke længere noget ukendt fænomen. Tværtimod. På verdensplan omsætter området for et ufatteligt antal millioner hver måned, mens Danske Spil alene i 2016 forudså en omsætning på E-sport, der ville runde et tocifret millionbeløb.

Faktisk er markedet så vanvittigt, at siden Danske spil vovede pelsen i 2015 og udbød Esport betting, så er omsætningen derimod femdoblet den dag i dag!

Der er altså ingen tvivl om, at det her marked har en stigende interesse. Forklaringen skal formentlig ligge i den almindelige anerkendelse som Esport gaming har opnået igennem tiden, hvor professionelle computerspillere er gået fra at blive beskuet med et løftet øjenbryn til at være et forbillede for mange. Hele grundopfattelsen er ændret og Esport er blevet en anerkendt subkategori til sport. I forlængelse af anerkendelsen, har flere derfor også valgt at tage kampen op for at tage sit computerspil fra det hobbymæssige til det kompetitive plan og derfor skabt en større skare af spillere, der kæmper i feltet for hvert spil om at være de bedste. I takt med markedet for Esport betting samtidig har udviklet sig, hvor flere og flere spil er blevet involveret, har det altså skabt grobund for den udvikling, som Danske Spil selv påpeger den dag i dag.

Udviklingen er samtidig næppe noget, der kan forudsiges at stagnere lige foreløbig. Esport betting er stadig ikke lige så stort som betting på eksempelvis fodbold og tennis. Til gengæld har Esport betting allerede overhalet sportsgrene, såsom badminton og cykling. Forventningerne er derfor kæmpe - ikke kun fra Esport bookmakers og sponsorer, men også fra Esport-spillerne selv, hvor kun flere og flere finder interesse i at spille spil på et kompetitivt plan. Esport-betting.dk ser i mod fremtiden med et positivt syn og glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer!

2 May 2017