Esport arrangør

Esport turnering melder alt udsolgt!

ESL Odense melder alt udsolgt

Esport arrangør: Det store ESL event i Odense, der står for døren til december, har fået kæmpe medieomtale, og det er bestemt ikke for ingenting. Eventet, der rummer op til 30.000 tilskuere, er nemlig det største LAN-event, der pt. vil være afholdt på dansk jord. Det har givet genklang i det danske land, som nu betyder, at arrangøren bag nu officielt kan melde totalt udsolgt.

Stævnet, der både vil rumme Esport gaming og lidt mere casual gaming, har dog ambitioner om meget mere end ’bare’ gaming i det hele taget. Målsætningen er at bedrive en direkte pendant til det svenske Dreamhack, som også kommer til udtryk på hjemmesiden, hvor robotter tager form i baggrunden, og som kun vil være en lille del af, hvad eventet ellers kan tilbyde. Eventet er dog som nævnt mere eller mindre udsolgt. Det eneste alternativ er, hvis man er villig til at punge ud med 1200,- for de dyreste billetter, der endnu ikke er fuldt besat. Til gengæld får man for pengene også mulighed for at opleve de danske CS-stjerner fra Astralis og North kæmpe på helt klods hold, hvor begge hold spås store chancer for at vinde i egen hule.

Kigger man nærmere på strukturen for de professionelles turnering, har man med udgangspunkt i 28 hold, 14 fra Europa, 14 fra Nordamerika, forsøgt at etablere et gruppespil, som afvikles á 3 hold pr gruppe. Disse vil indbyrdes kæmpe i to Bedst-ud-af-1 kampe, hvor top 6 hold fra hver region målt på point fortsætter videre efter kvalifikationen. Førstepladsen af begge grupper vil kvalificere sig direkte til semifinalerne, mens anden og tredjepladsen i gruppen vil kæmpe i kvartfinalerne om at kvalificere sig til semifinalerne. Samlet set er der 1.500.000$ på højkant, så selve præmiepuljen er også i sig selv utrolig interessant for selv de mest etablerede hold i Esportsgrenen.

Det er ikke til at sige, om man fra siden af Esport arrangør af er blevet overrasket over interessen, men pt. rygtes det, at man fortsat arbejder på at skaffe endnu flere tilskuerpladser end de eksisterende 30.000, som officielt er meldt ud. Man behøver altså ikke være helt opgivende for, at en mulighed for at få en billet til en rimelige penge, ikke skulle opstå.

29 Aug 2017