Cologne ESL esport-betting

Vind billetter til ESL ONE Cologne

Vind netop nu to billetter til ESL ONE Cologne med alt betalt!

Unibet markerer sig markant i krigen om spillerne til Esport Betting, og tilbyder netop nu en helt forrygende konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til ESL ONE Cologne i Køln, Tyskland! Nu har du altså også mulighed for at tage del i fede Esport earnings! Skulle du være så heldig at vinde konkurrencen, så vinder du ikke alene rejse og indgang. Du vinder også et gratis ophold på hotel, betalt transport og så får du tilmed lommepenge at shoppe for! Der er altså alt muligt grund til allerede nu at komme i gang, så du kan pakke kufferten og komme til at opleve verdens bedste Counter Strike teams på allernæreste hold!

ESL ONE Cologne

Deltag i konkurrencen her

ESL ONE Cologne konkurrence - Sådan gør du:

1. Gør krav på at deltage i konkurrencen her 2. Du modtager 1 lod til lodtrækningen for hver gang du spiller 100 kroner på E-sport. Det er ikke vigtigt, hvad du spiller på, blot det er E-sport. 3. Konkurrencen strækker sig fra perioden. 22/05-2017 – 04/06-2017 kl 23:59. Du vil altså i denne periode kunne optjene alle de lodder, du kan nå at samle.

D.06/06-2017 vil vinderen af konkurrencen blive udtrukket og blive kontaktet telefonisk samme dag af Esport bookmakeren. Vinderen vil vinde følgende:

- ESL ONE Cologne billetter for 2 personer. - 2 overnatninger for 2 personer på et 5-stjernet hotel. Inkl. Morgenmad. - Kontanter til at rejse imellem København og Køln (t/r) - 5.000 kroner i kontanter til at kunne shoppe for efter eget ønske.

Der er altså alt mulig grund til at komme i gang med det samme. Skulle du være så uheldig alligevel ikke at vinde førstepræmien, så frygt ej. Unibet stiller nemlig ligeledes 9 ekstrapræmier i udsigt, hvor du kan vinde 250kr. I ’freebet’ hos Unibet. Det vil altså sige, at du får 250kr. gratis, som du kan bette for, lige som du har lyst til.

NB: Konkurrencen er slut, og det er derfor ikke længere muligt at vinde billetterne. Du kan dog fortsat oprette en konto nedenfor og gøre krav på Unibets nuværende velkomstbonus, der tilbydes til alle nye kunder!

Opret din konto her

31 May 2017