AGF ESPORT

Fodboldklub satser på Esporten

AGF ER PÅ VEJ IND I ESPORT

Læs vores opdaterede udgave om det nye line-up for AGF Esport her

AGF ESPORT: Rygterne ruller igen, og denne gang er det kommet til sportens tur. Tidligere har fodboldklubben F.C København tidligere involveret sig i Esport ved at sætte de prominente danskere fra det tidligere Dignitas på kontrakter. De har samtidig fået deres egne lokaler i parken, og derfor nogle ret så attraktive rammer for det arbejde, som drengene pt. ligger i holdet, ”North”.

Nu er turen så kommet til en ny fodboldklub – eller i hvert fald hvis man skal stole på de anonyme kilder, som det danske nyhedsforum for Esport, dust2.dk rapporterer fra. Her skulle det nemlig ifølge flere anonyme rapporteringer forholde sig om klubben, AGF, Aarhus Gymnastikforening og formentligt snart AGF Esport, der skulle have interesse i at sætte nogle underskrifter på et stykke papir - eller lade folk påbegynde deres Esport betting på, om man vil. Det forlyder sig samtidig, at selve setuppet skulle være sket ved at der er indgået aftale med organisationen, ’Esport Service’, som formidler dialogen imellem klubben og det relevante organisationsløse hold, som klubben kunne have interesse i.

Konkurrencen i AGF Esport

Gik man og troede, at AGF ønskede at blive direkte udfordrere til North, så kan man hurtigt komme på nogle andre tanker. Ifølge rygterne er budgettet nemlig langt fra, hvad der skal til for at hive nogle udfordrere til sig, og få deres underskrift på papir. Til gengæld kan de bryste sig af tidligt at kunne skue en god forretning, når den opstår. Esport ser nemlig kun ud til at gå i en retning – ikke kun for den sportslige del, men også den finansielle, og det er opad.

Det er siden forsøgt at få en kommentar fra Esport Service’s direktør, Michael Petersen, som ikke har haft interesse i hverken at be- eller afkræfte de rygter, der pt. florerer. Heller ikke AGS’s egen kommunikationschef, Søren Højlund, har det været muligt at få til at svare på hverken spørgsmål, eller bekræfte noget. Udsigterne må derfor blive i det uvisse lidt endnu.

26 Jun 2017