CPHG 2018 header image

8 gode grunde til at du skal dukke op til Copenhagen Games 2018

Copenhagen Games er lige om hjørnet, nærmere bestemt fra 28-31 marts, og hele baduljen kommer til at løbe af stablen I Bella Centret I København (på adressen Center Blvd. 5, 2300 København).

Her på redaktionen ved vi, at der er stor sammenslutning omkring arrangementet, men ved også, at der snildt kunne komme en endnu større opbakning omkring projektet.

Vi synes at projektet er fantastisk, og derfor har vi på Esport Betting valgt at give dig 8 forklaringer på, hvorfor du skal dukke op, hvis du stadig sidder og gruer i kulissen!

1. Se dine ESPORT ODDS gå hjem live:

Uanset om man lave en hurtig kupon, eller man vil gruble i timer over sit esport bet, så er der da vel næppe noget sjovere, end at se kampene gå hjem i levende live, vel?

2. Oplev et af Danmarks største cs go events:

Ja, du læste rigtigt. Copenhagen tilbyder fantastiske kulisser til at følge hold i CS:GO - store som små. Selvom tier 1 hold i rivaliserende kampe er spændende kampe at følge, så vi vist alle til suset, når en underdog overrasker.

Copenhagen Games - CSGO Ladies

3. Du får vist din opbakning til SLAP:

kort fortalt, så er SLAP både initiator og organiserer Copenhagen Games, og er i forlængelse heraf Danmarks mest erfarne esportarrangør med mere end 70 gaming events i det danske kongerige.

Yderligere har de mere end 250 frivillige, der bruger sved og tårer på at arrangere et kanonfedt arrangement til glæde for fællesskabet. Ved at købe din billet, får du vist din taknemmelighed, engagement og sikrer, at endnu større events også kan afholdes fremadrettet.

4. Oplev den første reelle PUBG turnering på dansk grund:

Nemlig. Der kommer en Playerunknown’s battlegrounds turnering med 50.000 kroner og diverse gaming grej i præmiepulje, der bliver sponsoreret af Leet Gaming.

Af et spil, der på rekordtid er blevet det tredje mest solgte spil på Steam nogensinde, hvem vil så ikke se, hvordan denne turnering forløber?

Copenhagen Games - Vinder af turnering

5. Oplev kulisserne i BellaCentret:

Hvor det førhen var Øksnehallen, der dannede kulisse for esport eventet, bliver Copenhagen Games i 2018 afholdt i Københavns største udstillings- og kongrescenter, Bella Center Copenhagen, der kan rumme et helt vanvittigt antal tusinde deltagere og seere efter danske standarder.

Det siger vel også en del, at opgradere sit foretagende fra 5.000m2 i Øksehallen til lidt over 12.000m2 i Bella Centret. En af initiativtagerne, Zahid Butt har altså i den grad kridtet stregerne op godt og grundigt for, hvad vi kan forvente til dette års esport arrangement og gjort rammerne endnu større end hidtil.

6. Oplev den årlige Cosplay Catwalk konkurrence:

Den årlige cosplay catwalk konkurrence vender tilbage i samarbejde med Genki, hvor der både uddeles priser i bedste look-alike, bedste rustning, bedste rekvisit, bedste paryk og bedste skræddersyning. Oplevelsen er helt klart et visit værdig!

Cosplay - Copenhagen Games

7. Oplev esport teams fra hele Europa:

Copenhagen Games er for alle, og det illustrerer deltagerlisten også rigtig fint. Udover majoriten af de deltagende hold er fra Danmark, så er der både finske, norske, svenske, belgiske, ja endda franske hold med. Der er altså gode muligheder for at opleve kulturer fra forskellige lande på klods hold!

8. Et hav af Esport spil kan blive set: Vi har nævnt det tidligere.

Der kommer CS:GO, Playerunknown’s Battlegrounds, men det er langt fra alt. Der kommer også League of Legends, Hearthstone, Team Fortress 2, Fifa, Call of Duty WWII og Starcraft 2. Hvis du er vil med Esport, er der med andre ord garanti for, at der er en genre, som du vil føle dig underholdt af!

Der er altså i den grad grund til, hvorfor du skal dukke op til Copenhagen Games d.28 marts. En masse penge er på spil, dygtige esport spillere deltager, en smuk kulisse er præsenteret og meget, meget mere. Har du lyst til at se, hvordan det forrige arrangement forløb i 2017, så kan du se med her:

Du kan finde billetpriser og meget mere på Copenhagen Games officielle hjemmeside

21 Mar 2018