Esport LoL

Dansk succes i LoL

Danskersensation i League of Legends

Esport LoL: I de seneste uger er den prestigefyldte turnering ”Rift Rivals” blevet afviklet, der omfatter de professionelle LoL-hold fra alle verdens regioner. Fra d.03-09 juli har kampene stået på i 5 forskellige regioner i det indledende spil, hvor turneringen også havde fornemt besøg af danske Søren ”Bjergsen” Bjerg og Dennis ”Svenskeren” Johnsen fra det Nordamerikanske hold, TSM.

Som kampene er blevet afviklet i hver region, endte TSM i finalen i mod europæiske Unicorns of Love, hvor TSM ikke blev spået mange chancer, som de heller ikke var givet igennem turneringens forløb. Hverken kritikere eller bookmakers så den store fidus i at placere esport betting på TSM. Dem, der måtte have fremsat disse vurderinger, må være blevet svært skuffede, da TSM vandt finalen overbevisende á 3 maps, 3-0, og således også var dem, der kunne løfte trofæet over hovedet. Faktisk så smed TSM kun ét map igennem hele turneringen, som må siges at være ganske imponerende. Pokalen luner da også i egen hule, da det efterhånden er lang tid siden at TSM har kunne vise noget som helst præg på de turneringer, de har været involveret i. Sejren sender da også en stor kredit i mod holdet. Da det blev dannet i 2016 med de daværende spillere, havde hver spiller et utroligt talent rent individuelt, mens det aldrig virkede til at fungere, når de skulle spille som en enhed. Efter en mindre skift på holdet, hvor Jason ”WildTurtle” Tran fik lov at vise sit værd som AD i stedet for Peter ”Doublelift” Peng, virker det til at de er ved at have fundet formularen for succes. Under alle omstændigheder er det nu et TSM-hold med stor selvtillid, der nu kan træde ind i anden halvdel af NA LCS Summer Split.

Endeligt er det værd at nævne, at det er et heldigt tidspunkt, at drengene vælger at bide fra sig, da deres kontrakter hun har halvandet år tilbage, mens deres kontrakter samtidig er rygtet til at være i den løntunge ende af skalaen i Esport Lol regi. Nu har de mulighed for at træde ind i LCS Summer Split med fornyet energi og formentlig også en ny tro på, at alt kan lade sig gøre.

15 Jul 2017